Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
ROCK'N'ROLL TRAIN
KRAKOMOBILA:
Движа се из метъл обществото и ми е ясно. Има от всякакви възрасти и виждам какво става по концертите - представям си го във влака ии.... :fie:
XRISTO:
--- Цитат на: muncho link=topic=1413.msg20010#msg20010 date=1235422580 ---
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1413.msg19999#msg19999 date=1235399106 ---Лошо - като знам как изглежда влака в момента (в перфектно състояние, почистен и луксозен - ,но не просто луксозен - а уникално луксозен). И лошо- като се сетя как ще изглежда след пътуването - въпреки фактите които си изложил.
--- Край на цитат ---
ее не вярвам да го поломят.Имай предвид,че феновете на АС/DC са над 30 годишни/повечето/ и са вече хора улегнали.Може да има единици дето се правят на бабити ...ама останалите ще ги усмирят.Де да знам,все пак Цонко не е вчерашен и метъл обществото му има уважението :)
--- Край на цитат ---
Имат му уважението докато са трезви и не са се нажлембили.После нещата стават неуправляеми.Между другото от въпросното метъл - общество, в което се движих когато бях млад,голяма част са покойници.Наркотици или цироза. :sorry:
pach:
И тук , както и в други (не само метъл общества) има от всичко по много...
На концертите на някой метъл състави може да се видят цели семейства , тоест поне три поколения...и не са умрели от каквото и да е...но и на концертите на са на първите редове...
Когато им липсват първите седим години , резултата е ясен!
Но всяко стадо си има и мърша , и елит!!!
XRISTO:
--- Цитат на: pach link=topic=1413.msg20022#msg20022 date=1235456619 ---И тук , както и в други (не само метъл общества) има от всичко по много...
На концертите на някой метъл състави може да се видят цели семейства , тоест поне три поколения...и не са умрели от каквото и да е...но и на концертите на са на първите редове...
Когато им липсват първите седим години , резултата е ясен!
Но всяко стадо си има и мърша , и елит!!!
--- Край на цитат ---
Прав си, разбира се.Ето аз например, и едно приятелче от старите "метъли" не пием, е по празници обръщаме по чашка, но съвсем не като едновремешните запои, когато не изтрезнявахме цели седмици.Наркотици не съм и не употребявам, а въпросното приятелче ги отказа след като осъзна накъде отиват нещата. :)
j.k.kolev:
Христо, цял живот слушам метъл, още към наркотици не съм посягал, не прекалявам и с пиенето. И за всичките години общуване метъли, рокери и т.н. не смятам, че процентно злоупотрябаващите системно с алкохол или още по-лошо с наркотици са повече от всички останали. Въобще подобна връзка не би трябвало да се прави. Вярно е, че аз понякога се държа като алкохолик у дома, но не за да скрия шише, ами някой вагон или локомотив :lol:.
Това, че ще се пие бира във влака е повече от ясно, но едвали ще има ексцесии тъй като предполагам транспортна полиция на наша територия и подобна на сръбска ще въвежда ред. Учудва ме, че БДЖ ще даде точно тези вагони, макар и само за ВИП-овете, а не някой от така наречените конски, но това си е тяхна работа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия