Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
ROCK'N'ROLL TRAIN
XRISTO:
--- Цитат на: piko1 link=topic=1413.msg19958#msg19958 date=1235329726 --- Композицията от реставрирани ретро вагони (т.нар. царски вагони) ще потегли от централна гара София в деня на концерта, 26 май. Освен пътуването с луксозния реставриран влак и място на най-добрите трибуни на стадион Партизан, всеки който си купи VIP билет, ще получи оригинален сак, тениска, шапка и плакат на AC/DC.
--- Край на цитат ---
Ако вагоните са тези, за които си мисля, то те до 1990 година поне бяха в едно депо до централна гара и то в отлично състояние.(охранявал съм ги като караул).Това беше един от нака наречените "правителствени обекти" (при нас в казармата на този обект му се казваше РЕМИЗ) имаше и по - нови вагони, които бяха доста по - различни визуално , а съм чувал и че вътре нямат нищо общо с представата на средностатистическия българин за вагон.Говореше че бай Тошо правешки ги ползва, макар за двегодишната ми служба (нека бъдем точни,уволних се по болест половин година по-рано)да не съм ги виждал изкарвани, освен отпред пред депото за миене и профилактика някаква си там.
Мисълта ми е, че ако въпросните царски вагони са се нуждаели от реставрация, то е било не защото са били амортизирани вътрешно и външно, а по-скоро след 90-та може да са ги изкарали от това депо и да са оставени на открито, където на слънце, дъжд и цигани да са се повредили и пообрали.Лично аз ги оставих в отлично състояние, когато се уволних пролетта на 1990-та, даже и се отбих да видя наборите , които в този ден бяха караул, а после си хванах влака за Ловеч. :good:
KRAKOMOBILA:
Това са вагоните на правителственият влак на Тодор Живков - никакво реставриране не са претарпявали - правени са в Германия специално за Тодор Живков - влака е съставен от салон вагони - всеки различен, измежду който има и вагон за автомобилите на Тодор Живков - Лошо ако групата пътува с този влак...
pach:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1413.msg19975#msg19975 date=1235389445 ---Това са вагоните на правителственият влак на Тодор Живков - никакво реставриране не са претарпявали - правени са в Германия специално за Тодор Живков - влака е съставен от салон вагони - всеки различен, измежду който има и вагон за автомобилите на Тодор Живков - Лошо ако групата пътува с този влак...
--- Край на цитат ---
Що да е лошо?
Първо са VІР-плащат си ,
второ ЕГН-тата им ги събират предварително , уж да минат бързо границата и да влезнат лесно на концерта.
(аз пък си мисля ,че кмета знае скак да опази влаковете от вандалщина)
Трето - Тоше отдавна не пътува с него , пък днешните "тошковци" предпочитат билет (като оня дето летя зя 16 000 до Южна Корея!!!).
Та ти какво имаш предвид - лошо?
KRAKOMOBILA:
Лошо - като знам как изглежда влака в момента (в перфектно състояние, почистен и луксозен - ,но не просто луксозен - а уникално луксозен). И лошо- като се сетя как ще изглежда след пътуването - въпреки фактите които си изложил.
mill:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1413.msg19999#msg19999 date=1235399106 ---Лошо - като знам как изглежда влака в момента (в перфектно състояние, почистен и луксозен - ,но не просто луксозен - а уникално луксозен). И лошо- като се сетя как ще изглежда след пътуването - въпреки фактите които си изложил.
--- Край на цитат ---
ее не вярвам да го поломят.Имай предвид,че феновете на АС/DC са над 30 годишни/повечето/ и са вече хора улегнали.Може да има единици дето се правят на бабити ...ама останалите ще ги усмирят.Де да знам,все пак Цонко не е вчерашен и метъл обществото му има уважението :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия