Жоре там е само с един път.Дай истинските размери.
Втората релса е на 46мм наляво от осовата. Точен чертеж следва!
Аз имам един въпрос. Може би не е много намясто, ама тука ми се стори най-удачно.
Чудя се какви стрелки се използват при фремотата, като отстоянието между две успоредни релси е 46мм. В смисъл примерно един такъв
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8628050участък с какви стрелки се изпълнява?
46мм отговарят на 4000мм действително междурелсие в открит път. В гаровите участъци се увеличава и нормално е над 4800мм. В дадения случай стрелките се режат. Същият въпрос ми зададе и Мишо, като при неговия модул рязането може да се избегне, защото още в кривата може да достигне по-голямо разстояние.
От Т У К Nenngröße ..........Z ..N TT
H0 .S ...0 .....I ....II
Auf freier Strecke 19 25 34
46 63 .89. .125 .178
In Bahnhöfen .....21 28 38
52 .71 .103 .141. 200
А това горе е от
Т У К Павка , забравям , че тук модераторите не четат всичко , за това ти се струва , че те обвинявам...
Понеже аз като седна да правя нещо , първо проверявам с каква информация разполагам и ако нямам такава , питам търся и т.н.
Но когато имам на разположение цял раздел , с няколко теми , обиквновенно първо тях прочитам.
Не те обвинявам теб конкретно , а споделих моето разочарование...
Сега и заради теб си направих труда , отново да прочета горната тема за да ти извадя цитатите , защото когато съм я чел само съм запомнил , че това е обсъждано ,но сега трябваше да го извадя конкретно , и видях понякога как хора с претенции , не са в час за елементарни неща...(Павка не визирам теб - който му е любопитно , да чете и да се смее - и това освен тех.информация има в изобилие...

)
Хайде стига толкова , щото може пък някой друг да се засегне...
Просто е - на мен не може ли да ми писне понякога от хорските глупости!!!???????????
(щото ако не си затворя очите , половината неща тук са си чисто заяждане по между ни...)