ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Среща на 28.02.09

(1/10) > >>

Жоро:
В случай, че има някой има съмнения относно FREMO-сбирката, да си кажа за всеки случай: Както, всяка последна събота от месеца сбирка ще има. Часът и мястото са същите.
Който не знае къде е - да пита, който не е бил - ще съжалява, който не може да дойде - ще се радва на снимки ::)

XRISTO:

--- Цитат на: Жоро link=topic=1433.msg20176#msg20176 date=1235636664 ---който не може да дойде - ще се радва на снимки ::)

--- Край на цитат ---
  :good:

Der Hetzer:
Моля да бъда предварително извинен за отсъствието, но след броени часове отлитам към "Вечния Град" въпреки вероломното "предателство" пред влака (за който така или иначе няма кой знае какви опции) ще използвам самальот, но какво пък толкоз - чунким всичките тези ICE-та и TGV-та не спадат към кръжока по авиомоделизъм?  :spiteful: Ще има и доста навъртане около местните железници (в пъти по-малко отколкото предишния път), но този път мисията е друга, а и помежду всичко друго ще ми се наложи да вместя и посещението на един магазин, който дано да предлага Брава, понеже съм си харесал едно нящо, а е сложно да си го подсигуря, е га ми излезе късмета там  :good:
Приятно изкарване на срещата - до следващия път - с извинителна бутилка "Сунгуларска"  :drinks:

lubomir:

--- Цитат на: br118 link=topic=1433.msg20214#msg20214 date=1235673028 ---Моля да бъда предварително извинен за отсъствието, но след броени часове отлитам към "Вечния Град" въпреки вероломното "предателство" пред влака (за който така или иначе няма кой знае какви опции) ще използвам самальот, но какво пък толкоз - чунким всичките тези ICE-та и TGV-та не спадат към кръжока по авиомоделизъм?  :spiteful: Ще има и доста навъртане около местните железници (в пъти по-малко отколкото предишния път), но този път мисията е друга, а и помежду всичко друго ще ми се наложи да вместя и посещението на един магазин, който дано да предлага Брава, понеже съм си харесал едно нящо, а е сложно да си го подсигуря, е га ми излезе късмета там  :good:
Приятно изкарване на срещата - до следващия път - с извинителна бутилка "Сунгуларска"  :drinks:

--- Край на цитат ---
Брава, бавно и полека се превръща в бутикова фирма. Поради туй, без предварителна заявка, вероятността да хванеш, туй нящо дето му се чудиш е клоняща към 0. Все пак късмет!

XRISTO:
Колко ги търсих тез хоби магазини из вечното градче лани...нейсе, нищо не намерих.На теб, обаче ти желая успех - за разлика от мен сигурно по-добре познаваш града или най-малкото знаеш къде да търсиш.Приятно изкарване и сполучливи покупки ти желая!  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия