ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Среща на 28.02.09
pavel75:
--- Цитат на: pach link=topic=1433.msg20440#msg20440 date=1236148932 ---
--- Цитат на: CALLlO link=topic=1433.msg20426#msg20426 date=1236097469 ---Тенкс! Всичко е за удоволствие! Давам го по-инкогнито - все пак сбирката е за каране и гледане, а не за фотосесии, не са желателни изцепки от рода - "Стой сега, я върни; не мърдай и не дишай" - въпреки това бракът се оказа малко - от 80 снимки съм закачил 59.
И все пак снимащите не трябва да забравят, че са единствени представители на ония които не присъстват, а те не са никак малко, т.ч. си заслужава усилията.
:drinks:
http://www.railwaymodeling.com/
--- Край на цитат ---
....
Живот и здраве ще си спретнем , отделен модул , нещо като отклонение в глух коловоз със син фон около него , за фотосесии , на който ще влизат под ред всички модели , които искаме да се снимат .Така няма да си пречим взаимно при карането на влакове , снимки и наслада и в двата случая...
....
--- Край на цитат ---
Аз пък викам модулите да станат повече от зрителите и спокойно да могат да се разглеждат
i.meh:
Срещите изглежда стават все по-интересни! Досега не съм имал удоволствието да присъствам, но някой път ще поправя грешката. И между другото имам един въпрос. Защо правите модулите с различна текстура и доста разминавания във всичко, без релсовия път? Не е ли по-добре два съседни модула да съвпадат идеално и промяната в "ландшафт"-а да преминава плавно, така че да се получи като огромен макет? Иначе всичко е супер! :good: :clapping: :clapping: :clapping:
Adrian:
spored мен всичко е в следствие на еуфорията - но един денсе надявам да понаправим общия дизайн
pach:
--- Цитат на: Adrian link=topic=1433.msg20625#msg20625 date=1236491027 ---spored мен всичко е в следствие на еуфорията - но един денсе надявам да понаправим общия дизайн
--- Край на цитат ---
Да, да !!! Надявай се - човек не се уморява да мечтае... :on_the_quiet:
Ние не може да се съберем да уточним някой належащи въпроси по модулите , ти се надявай , надявай!!!
:haha: :haha: :haha:
Жоро:
--- Цитат на: Adrian link=topic=1433.msg20300#msg20300 date=1235812038 ---За днес всички да сте с официално облекло - Жорето ще раздава Лодки на отличниците :blush2:
--- Край на цитат ---
С много голямо закъснение, но по-добре късно, отколкото никога :blush2:
Почва се!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия