Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

Начална електроника за железопътни моделисти.

<< < (3/4) > >>

EMPEROR:
Разбира се... действай :)

Тая последната табличка много ме израдва :)

pach:
 :blush2: :blush2: :blush2:
Де да знам ?
Остарявам ли ?
По навик ли?
Ама тая таблица и още един куп подобни си ги изрових и пак ги слагам да висят срещу работната ми маса у дома , също като доброто старо време когато компютрите предизвикваха неописуем трепет в сърцето ми!!!Така с един вдигнат поглед от бюрото и се виждаха "преките пътеки" по даден проблем в електрониката!!!
 :lol: :lol: :lol:

Gervasii:
давай пламене макар за мен да е малко на суахили :yahoo: :yahoo: :yahoo: ама за други на чист български език и би им било полезно, тъй че давай смело. липсата на коментари е по-скоро израз на преклонение към постваните работи отколкото апатия пък и ти не знаеш аз кога ще стана електронен гигант-нещо като азиятски дракон :diablo: :diablo: :diablo:

XRISTO:

--- Цитат на: pach link=topic=1437.msg20872#msg20872 date=1236770146 ---Ако тази тема ви е полезна , да продължавам ли? :scratch_ones_head:

--- Край на цитат ---
Хей, ама разбира се, че е прекрасна темата!Това, че не пиша е, че няма какво компетентно да кажа, а в такива случаи не се пише, а чете!  :good:

Voodoo:
Още едно улеснение: http://voodoonet.biz/web/sat/color_diod.htm

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия