И аз познавам един такъв "специалист",но той няма компютър.Пламен го познава
Мда , да , познато ми звучи някак...наистина (ако за един и същи човек става въпрос) няма компютър , за това , мойта случка я знаят само тесен кръг хора...Но за разлика от "неразбиращият" купувач , аз нямах тази възможност да обвиня друг , освен себе си (никой не е предпазен от известна доза наивност
) , защото противно на логиката (както казва и Лъчо) пуснах за първи път новозакупеният локомотив (ебаси съвпадъка) на вторият месец след като го бях платил.Дори не съм и повдигал въпроса пред продавача , за връщане на пари и стока , защото сам съм си виновен , че се доверих на продавача без уговорки , пък и се амбицирах да си го ремонтирам (но не съм го отварял още
), за това пък никой не може да ми отнеме правото да си направя съответните изводи.
Но явно и до Тони е стигнал израза ми - "Никога повече локомотив на старо!!!
"
Макар , че от тогава пак купувам , но не и от същият човек.
Не знам дали Иво говори за него , или има още по-голяма издънка - така и не става ясно кой , какво , ЗАЩО и как , както и "майстора" какво е отговорил???
Наистина ужасно неприятна история! Но мисля, че е редно да се назове човека! Аз не бих искал да имам контакти с него! Не мога непрекъснато да преглеждам списъка с членове, дали няма изтрита регистрация.
Искам името ??? И то непременно да бъде "заковано" някъде на видно място , ако трябва в главата на сайта , за да бъде известно на всички , кой е той и след време (така и всеки новодошъл ще го научава и ще го знае!!!
Форума не би пострадал от признаването на това ,че сред нас е имало и такъв ....но пък ще го направи по-добро място със сигурност след заличаването му на регистрацията , за което не мисля ,че трябва да има някакво колебание!!!