ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Много грозна и срамна случка.

<< < (5/10) > >>

toniemi:

--- Цитат на: pach link=topic=1438.msg20261#msg20261 date=1235729238 ---До колкото разбрах , тук става въпрос за съфорумец ,
 докато в моя случай търговеца не е такъв ,
така че сам си пия студената вода!!! :haha: :haha: :haha:

--- Край на цитат ---

Валери (ТТ) всичко ми докладва :lol:що народ е пропищял от този търгаш(не е от форума) :fie: :fie: :fie:

Der Hetzer:
Pазкайте се и със горещи сълзи
престъпното си дело изкупете.
Когато този страшен път се свърши,
към вас не ще запраща планината
от ледни чуки вихри мразовити
и мост един ще стигнете, заливан
неспирно с бяла пяна от реката.
Ако не рухне мостът под товара
на вашия ужасен грях, ако
благополучно минете по него,
през вас една врата ще се покаже,
изрязана във черните скали -
до днешен ден от слънце неогряна.

Нали се сещате че въпросният майсторцъ няма да го удари на съвест, ама трябва ли и още някой да изгори като факел? :wacko:

pach:
Той , явно няма да се покае - даже в събота май се разрази някакъв спор по въпроса на тротоара пред Жоро, но вече има ли човек който да не разбра кой е!???
 :dirol:

fyut:

--- Цитат на: pach link=topic=1438.msg20486#msg20486 date=1236234057 ---Той , явно няма да се покае - даже в събота май се разрази някакъв спор по въпроса на тротоара пред Жоро, но вече има ли човек който да не разбра кой е!???
 :dirol:

--- Край на цитат ---
:diablo: :diablo: :diablo: Аз не разбрах!!!!!!!!!!!!!! Говори в прав текст СЪФОРУМЕЦО!!!!! ;D ;D ;D. Дай името, та на всички да тане ясно.Името, името и пак името. :diablo: :diablo: :diablo:

pach:
Сори ... който разбрал , разбрал ...
нямам право аз да казвам име , тъй като по никакъв начин , пряк или коствен , не съм свидетел на събитията ...
Аз видях , само крайният резултат...
На въпроса ми към Иво (шефа тук) , ще каже ли името официално , той рече , че това ще го остави на провинилият се , белким се осъзнае и т.н.
Ама нъцки май...
 :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия