ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Много грозна и срамна случка.
pach:
--- Цитат на: fyut link=topic=1438.msg20552#msg20552 date=1236342880 --- :hi: :hi: :hi: Евала на Muncho!!!!!!!!!! Pach нямаше смелост!!!!!!!!!!!!!!! Какво значи,който разбрал-разбрал?????????? Това ли е доверието!!!!!!!!!???????????
--- Край на цитат ---
Ти първо ми се извини за грешното цитиране , а след това ме оценявай за смелост !!!
Когато и където е трябвало съм проявил смелост , и който трябва , го знае!!!!Най-малко пък си ТИ тоя , дето може да ме оценява!!! :diablo: :diablo: :diablo:
ЯСЕН ЛИ СЪМ ???
ЗА ВТОРИ ПЪТ ПИША (БАВНО) БЕЛКИМ ГО РАЗБЕРЕШ !!!!!!!!!!!
НЕ СЪМ АЗ УЧАСТНИК В СЛУЧАЯ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН , ТА ДА ОБЯВЯВАМ ПОТЪРПЕВШИ И ВИНОВНИ , СЛЕД КАТО ТЕ СИ МЪЛЧАТ!
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
(омърляхме темата заради твоето ----------------- и :fool:)
EMPEROR:
Чакаме да изкарат стабилна обновената версия на форума, там (май) имаше система за оценяване... Ако ли не ще мислим нещо друго по въпроса или направо друг форум, защото очевидно в хобито, където не съм предполагал, че ще има такива неща. НЕДОПУСТИМО И НЕПРОСТИМО! Аз казах ХАУ! :angry:
Coltrane:
Хайде стига коментари , че заприличахте на Подуенски Баби, нека темата се приключи от модераторите !!!! :nono:
Der Hetzer:
Именно, по случая няма какво да се коментира повече, всеки да си прави сметката от тук нататък... Свят широк - хора всякакви...темата е за заключване, но без триене (лично мнение). Така поне и в бъдеще новорегистрираните ще знаят от какво/кого да се пазят.
Coltrane:
АМИН!!!! :victory:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия