Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Симyлаторните игри с влакове
TheJackal:
Здравейте приятели!
Случайно се натъкнах на тези игри със симолация на каране на влакове. Някой на ясно ли е как се играят, какъв ресурс използват, тъй като съм с лаптоп? Ето на тези 3 попаднах:
1. Microsoft Train Simulator 1:
2. Rail_Simulator-HATRED:
3. Trainz.Railroad.Simulator.2006.Limited.Edition.DVD-RELOADED.
Ще съм много благодарен ако някой разясни по-пдробно как се случват нещата там. :o
emilchaushev:
Здравей. Преди 2-3 години си инсталирах MS Train Simulator и TrainZ Simulator.
Моите впечатления са, че първият е наистина близо до реалните. Трябва обаче доста да се чете, докато научиш половината клавиатура за да управялваш. Интересно е, но сле като преминах всичките зададени задачки така и не разбрах как да си кача нови, защото ми писнаха тези, които вървят първоначално с програмата. Между другото си свалих някъде от нета мотрисата 33 серия.
Не знам как да си заредя нови маршрути- апример за България, ако изобщо има из нет-а.
Като цяло впечатленията са ми добри, но наитина се въоръжи с търпение и мини уроците по "каране" и ли т.нар. квалификационни курсове. Там ти казват какво да правиш и по- лесно се запомнят начините на управление.
TrainZ ми е много детски. Там също нямам време да седна да чета как можеш да си правиш маршрути, но и не ми е интересно.
OBB_Rh_2016:
Мм да това са хубави игрици за отбиване на времето :spiteful: Лично аз имам кам 4-5 симулатора на моето PC :dirol: ;D Та ето и някой от БГ скиновете който съм си сложил на MSTS ....
Започваме с 55 серия :)
Малко и от 06
Ето и 07 макар и не на БДЖ
И сега малко Ел.локомотиви
ЕМВ 32
44 серия
46 серия
Ето това са някой от моделите който имам,а в интернет пространството може да се намерят други локове както и вагони.... :dirol: :)
mill:
Е тези са супер.И аз се мъчих да си сложа такива машини на симулатора,пращаха ми някви пачове ,дивотии...нищо не стана :sorry:.Ако някой може да даде подробна информация как се инсталират тези игри много ще го об...уважавам ;D :hi:.
Hard truck примерно с камионите е много готина-закачаш товари ,караш от един град в друг,събираш кинти...А влаковите игри ...ако има някой симулатор на който -влака е на гарата,качват се хора,стигаш до друга гара...яко.Сегашните ,като тръгне тоя влак и все едно и също и аз :lazy: :).Като цяло съм разочарован,само дето графиката е готина.
OBB_Rh_2016:
Ами например MSTS на мен лично не ми допада много,но нещото в нея е че има БГ локове и вагони който се слагат лесно! :blush2: Trainz Railroad Simulator - 2006 ми допада повече,за това че има по разнообразни мисий,и може да си правиш свой карти (терени)... Но пък там няма или поне аз не сам намирал BG състави (локове,вагони и п.р)..... :)
п.п
--- Цитат на: muncho link=topic=145.msg17378#msg17378 date=1232221435 ---Ако някой може да даде подробна информация как се инсталират тези игри много ще го об...уважавам ;D :hi:.
--- Край на цитат ---
Ми аз горедолу ;D знам как става но само за МСТС за други незнам...Ако искаш дай skype или направо тук да разясня малко за инсталването (трудното е че след като се сложат локовете,трябва да се направят в композиция... и да се направи CONSIST.CON фаилче... По подробно инфо ако искате :drinks: :sarcastic: базик де ... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия