Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Симyлаторните игри с влакове

<< < (9/22) > >>

mitko359:
http://trainz-bg.com/

petuha_69:
Благодарско на 760мм.Сега остава дилемата как да ги свържа в състав заедно с лока- примерно с BDZLDH55-068-1.

petuha_69:
Явно никой няма да каже как се прави това да сложиш вагони в МСТС при положение че имам лоци /BR01/BR03...../! ;) :drinks:

topalov:

--- Цитат на: petuha_69 link=topic=145.msg49012#msg49012 date=1289412396 ---Явно никой няма да каже как се прави това да сложиш вагони в МСТС при положение че имам лоци /BR01/BR03...../! ;) :drinks:

--- Край на цитат ---

Колега,  :new_russian: можеш да провериш и да питаш във форума на сайта, от който си свалил тези неща! По мое мнение над 70% от посетителите на този форум се занимават с моделизъм в реалната му форма, а не във виртуалната! Надявам се сега няма да се "сърдиш"  ;D затова, че никой не ти отговаря. Пак по мое мнение тази тема е тук от уважение към моделизма като цяло!

Поздрави и приятна вечер!  :good: :drinks:

petuha_69:
Аз също съм привърженик на моделизма в реалната му форма.Попитах за това понеже синът ми също е много запален по влакчета /той е на 5г./ но още е малък за реалните модели та реших да му спретна една - две композиций в МСТС.Извиням се .Ще потърся във форума от където са и локомотивите. :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия