Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Симyлаторните игри с влакове

<< < (13/22) > >>

Mixy:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=145.msg50037#msg50037 date=1290965505 ---http://www.vgames.bg/igra/logicheski-igri/16877/railroad-shunting-puzzle

--- Край на цитат ---

Това ме изкефи! Като самоучител по маневрена дейност е :)

staff123:
Здравейте!
Имам едно въпросче относно Trainz Railroad Simulator 2009.
Как мога да добавям машинисти? В смисъл като правя корекции по някоя карта и по-точно по подвижния състав.
:)

mitko359:
Тук може да намериш всичко за играта че и бдж влакове
http://trainz-bg.com/

LOKY:
Реших да отворя тази тема защото мисля че тази програма/игра е доста полезна що се отнася до сценарий за макет и изобщо за сътворяване на реалени или измислени местоположения.Хубавото е че с нея може да се пресъздаде виртуално инсценирани маршрути маневри и т.н.
Още от 2004та се занимавам с Trainz разбира се торент версия без каквито и да било addons за сега най-оперативна е Trainz 2009 просто защото има най-голям брой подвижен състав сгради релси фауна сценировка и т.н.
Та идеята като цяло е сценарий за макет кой влак за къде отива кой и защо изчаква разпределение на вагони по коловози товарни дейности и т.н.
Пример: Започвате да речем в 10:00 часа на някоя си гара и имате за задача с маневрения локомотив да закарате да речем 3 вагона до някъде си да ги натоварите и да се върнете като през цялото време спазвате знаци скорост и време.След като изпълните това поемате управлението на някоя товарна или пътническа композиция разбира се според зависи от местоположението гарата индустрията и т.н. като трябва да изпълните сценария според съответните изисквания време скорост знаци.
Та Trainz мисля че много може да помогне на много от нас които са се сдобили с неща които в един момент няма къде да сложат на макета си или не пасват грам там където си мислиме че ще са супер а не искат да се разделят с тях просто защото ги кефат много. И чрез тази програма/игра хората могат да си създадът представа според техните изисквания харесвания и интереси какво да си купят и към какво да се стремят за да го постигнат колкото се може по-реално.Всеки от нас знае като види нещо което много му хареса и -ей тва треа да го имам- и после "греда" няма къде да го сложа.Та всички знаеме че това не е изобщо никак даже евтино хоби и винаги е по-добре да знаеме какво да закупиме за да ни радва.Ето за това според мен си заслужава да си пестиш парите и през това време да се занимаеш доколкото ти е развинтена фантазията според разбира се и мястото което можеш да отделиш за макет което е толкова трудно колко и финансовото с Trainz.
Поне на мен много ми помогнаха годините прекарани в проектиране с Trainz.
Надявам се да съм бил полезен на хората занимаващи се с това прекрасно заразно хоби :)           

mill:
Абе аз много отдавна се мъча да играя на тоя симулатор,ама все не успявам да намеря читава из нета.Дай някакъв линк да я сваля,ако може :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия