Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

ROCO MultiMAUS 10810

(1/20) > >>

pach:
За най-нетърпеливите публикувам снимки на страниците...

Ако забележете грешки или глупости , казвайте - ще коригирам.

Тук е мястото и да споделите опит от употребата на тази система!

 :yes:

mill:
 :give_heart: :give_heart: :give_rose: :hi:
Да си ни жив и здрав Пламенееееее.Тъкмо си взех такава централа и описанието е повече от необходимо и полезно.Още веднъж ТЕНКЮЮ.Имаш една голяяяяяма боза от мен  :pleasantry:

pavel75:
ОГРОМНО Благодаря!!!  :hi:

Coltrane:
Пламене, благодарности и уважение за положения труд  :hi: ..., що се отнася до "грешки", мисля, че притесненията ти са излишни на фона от удоволствието и ползата за всички, които ще четат и ще си общуват с МултиМишока на разбираем език!!!   :good:

pach:
Ама аз се притеснявам от грешки и неточности , защото не съм го проверил още на практика всичко което е описано в ръководството ...
И като се има на предвид , че се уча да работя с цифрово управление , възможно е да съм допуснал такива от незнаяние и грешна интерпретация на текста.
В началото го превеждах от полски , със справки и в чешкият текст , но когато получих руското копие , открих някои несоътветствия, именно от грешна интерпретация.
Надявам се все пак , че превода от руски ми е най-верен !
Така че работейки с цифровото на Роко ,имайте едно на ум , и ако се открие нещо - свиркайте , да не издъним някоя мишка!!!
 :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия