Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
ROCO MultiMAUS 10810
mill:
--- Цитат на: Gervasii link=topic=1457.msg20524#msg20524 date=1236323434 ---бравос :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: ама дай нещо като линк за сваляне в word или pdf
--- Край на цитат ---
:clapping: Аз вече ги принтирах даже.В момента могат да се свалят - върху снимката /страницата/ --> десен бутон на мишката-->save image as - и сваляте jpg файл.После ако имате принтер закачен за компа -знете как :good: 35 страници е.
pach:
Ебаси тишината , нЕкоИ отговорни господа - другари получиха комплект файлове и нищо не казаА - отвориха ли се ?
Четат ли се?
Грешки има ли?
Бах мааааааму , да не съм ги пратил на грешни адреси?
Айде , ясно - модераторите барабар с администратора , го раздават много заети , та по тия ли причмини го няма и в началото на сайта ???
Само един напуснал ни съфорумец ,бе достатъчно точен (както винаги) и изока , че не му се отваря WORD-овският файл !!!!
Другите , га че заминааа за кардам в командировка!!!
:spiteful:
EMPEROR:
Незнам защо сте го сменили на грешно... та върнах правилното... MultiMAUS !
В крайна сметка така го пише на сайта на РОКО, а смятам че те са прави ;)
pach:
--- Цитат на: pach link=topic=1457.msg20526#msg20526 date=1236327543 ---Нека горе споменатите модератори оправят грешката (дали е така е друг въпрос) в заглавието на темата:
"ROCO MultiMaus 10810" да бъде сменено със "ROCO multimouse 10810"
защото така е по распространено из мрежата!
Предишната тема за ремонта на роковската станция излиза на 4-то място в търсачката на гугъла!!!
Да направим форума още по "гледаем"!!!
:bb2: :yahoo: :bb:
:lol: :lol: :lol:
--- Край на цитат ---
Да така е ... на сайта на ROCO - правят си нещо като запазено име , но като го напишеш в Гугълчето , те пита дали не си имал правилното (по правопис) на предвид!!!
Роковското име отваря много по-малко сайтове от правописното , за това го и сменихме!
Ма вие сте специалистите , вие вижте как ще ни излиза форума по напред в търсачката... ;)
EMPEROR:
Абе и аз като напиша BRAWA в търсачката и ме пита дали не съм имал впредвид BRAVA, ама не го изписваме така нали? :) Търсачката е писана от тъпи Хамериканци, така че не и се води по акъла :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия