Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

ROCO MultiMAUS 10810

<< < (5/20) > >>

Gervasii:
питанка защо линковете не са активни за сваляне на ръководството?????????????????!!!!!!!!!!!! :wild:

pach:
Даааа, във връзка с настъпилите събития в личният ми електронен "парк" (вече имам втори комплект с МултиМауса) потърсих си в архива и въстанових тук снимките на преведеното на наш роден език, ръководство за употребата му.
Сетих се че не всеки има четец за PDF-и (вярно е , та чак ми увисна ченето като разбрах...) пък и не е лошо човек да го има под ръка и в такъв вид.
Та отпред и тук са въстановени! :pioneer: :rtfm: :preved:

:hi: ;D

IKAR:
Вече имаме ново, преработено ръководство за МултиМаус 10810. Доста време ми отне да го оправя. Претърпя някои изменения, свързани с многото неточности, дължащи се на гугълския превод, а също беше изчистено и от правописните грешки, за които отново е виновна автоматичната преводачка. Изводът е, че не е желателно за такива преводи да прибягваме до услугите на Гугъл транслатора, защото после времето, което сме спестили, ни го изяжда проверката и поправянето. Оформлението максимално се доближава до оригинала, но не стана баш като него, понеже такива са възможностите на Word-а. Австрийците, ако искат, да си го нагласят с пейдж-мейкър. И без това на Пламен и на мен ни костваше огромни усилия и време докато го преведем и оформим.

В тази връзка моля администратора за 1.5 мегабайта дисково пространство, където книжката да бъде качена и всеки да може да си я сваля.

pavel75:
Прати ми я и ще я кача на ftp сървъра при филмите

pach:
Еееее, най-после!!!
Бравос!!! Радвам се и аз, че с твоя помощ едно мазало (въпреки моята редакция на гугълчо) е дооправено!
Аз също се стремих да го направя максимално близо по смисъл и визия до оригинала но не се получи на говорим човешки език.Просто инженери писали , сякаш инженери ще го ползват само.
Обаче правописните грешки са си изцяло моя заслуга ... :blush2:
Благодаря за редакцията!!!
 :hi: :hi: :hi:

;D ;D ;D

ПП. Не разбрах от къде да го видя новото редактирано издание?!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия