Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
ROCO MultiMAUS 10810
pach:
PIC12F629 :yes:
n_sirakov:
Пламен е прав PIC12F629 точно това е :good:
optron:
Ахам - ползва се масово ...
Ако някой успее да прочете програмната му памет и да ми прати файла, може да измисля нещо по въпроса ... Само дано не са му активирали защитата при четене ...
pach:
--- Цитат на: optron link=topic=1457.msg57080#msg57080 date=1301753536 ---Ахам - ползва се масово ...
Ако някой успее да прочете програмната му памет и да ми прати файла, може да измисля нещо по въпроса ... Само дано не са му активирали защитата при четене ...
--- Край на цитат ---
Забрави...
Де да беше така лесно!!! :haha:
Нали ако забравят защитния бит никой няма вече да си купи такъв декодер! ;)
Отдавна е проверено :spiteful:
Впрочем РІС-чета се ползват(ха) повсеместно ... Включително и в старите Роковски мишки от типа LokMaus R2 и R3.
Има ги дори и в по-старите звукови декодери, но и там по подразбиране са заключени.
Впрочем в мрежата е пълно с програмен код за такива.
IKAR:
Мисля си, че е въпрос на време въпросният защитен бит да бъде "разколачен" - хората гръмват софтуер за по 30 бона в зелено, с незнам какви си "непробиваеми" защити, та на това няма да му намерят цаката. И тогава - ела, че ми трябваш, нема да даваме луди пари за декодери, дето се правят за жълти стотинки.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия