ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на stoiko

(1/6) > >>

stoiko:
Здравей те!
Казвам се Стойко Иванов на 32 години  от Стара Загора! Работя в НК "ЖИ" на длъжност Началник гара Нова Загора, като преди това съм бил ръководител движение в гара Хан Аспарух и Стара Загора, Инспектор в жп район по ЕГД Стара Загора!
Моята страст и не осъществена мечта е машинист! Помагам с каквото мога за атракционните пътувания и възстановяване на парните машини.
От както се помня в главата са ми само влакове, влакове и пак влакове! На 5 годинки ми подариха старт сет в ТТ от магазин МЛАД ТЕХНИК(в доброто старо време имаше дълги щандове само с влакчета) и от тогава съм в този мащаб! За около година макета ми бе в застой, защото ми се роди син(надявам се бъдещ хобист и машинист) но сега отново започнах да работя по него(изграждам МРЦ -тата и срещам трудност при направата на светофорите)!
В града бяхме трима хобисти, двама в ТТ и един в Н0. Сега сме само двама! Едното момче замина да живее в София, а си бяхме добра партия с него за ТТ! Т.к. момчето в Н0 малко поизостана с направата на макета си, сега работим по неговия макет!
Ще се радвам ако на някой с нещо мога да бъда полезен!

zazo:
Добре дошъл. Ще се радваме да покажеш снимки на макетите, които правите.

KRAKOMOBILA:
Ааа - добре дошъл! С теб се познаваме от едно атракционно пътуване до Кърджали.  :dance1:

Adrian:

Добре дошъл , братле !

TT увеличава квотата си тук :) - ще ти помогнат , споко !

Засега  :drinks:

Vlado:
Добре дошъл и от мен! Всъщност ние може би се познаваме вече от форума на Циров, но не съм сигурен. Аз (също с ник Vlado) там бях (и съм) особено активен относно темата 14.25, който локомотив дълго време се съхраняваше при вас в депо Стара Загора. И по принцип съм голям почитател на парната тракция, включително с реализирани две ходения до база Калояновец и едно до база Асеново.
Пожелавам ти много хубави моменти в сайта, където са надявам да намериш нови приятели, съмишленици и много, ама много полезна информация за любимото си хоби! :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия