ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Рубриката на Caprycorn

<< < (2/3) > >>

Сaprycorn:
Благодаря ви предварително. Надявам се да отговоря на очакванията ви в тази рубрика. Надявам се също така да се чете от младите хобисти! Наскоро разговарях с един 19 годишен хобист, който се оказа, че никога не е виждал зелени пътнически вагони!?! А за парни локомотиви въобще не стана дума!
Така че, идеята е да разкрия пред младите ж.p. фенове красотата на старият подвижен състав, както и на старите епохи.

Der Hetzer:
Разбира се че ще оправдаеш очакванията на всички, че дори и ще ги надхвърлиш, за тебе съм казал че си "Съкровищницата на знанието"...
А колкото до зелените пътнически вагони - не съм (абе тоест съм, но като си тегла една контра може и да мина за 19 годишен, к'во да се прави - младолик и запазен съм си) на много повече от 19 години, но и до ден днешен трудно възприемам различни от зелените вагони, някък си прекалено модерни ми изглеждат...

Успех в начинанието, винаги има какво да научиме от теб  :yes:

Жоро:
Давай Яско, не ни жали. Ние ще понесем още знания. :good:

Coltrane:
Успех Яска, не ни карай да чакаме!! :good:

Dare_Devil:
Имам една забележка - рубриката е достъпна само от заглавната страница на сайта. Добре ще е да се добави линк към нея и в червеното меню горе (Проекти    Ревюта    Модели    Макетиране    Електроника    Модули    Връзки)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия