Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Въпрос за съвместимост м/у декодери и управление.
i_deck:
Здравейте
Реших аз да си цифровизирам едно макетче, което още не съм завършил, но хич не съм наясно с
тези работи, та се престраших да питам тук.
Като за начало (със сигурност ще има и други питания от моя страна) въпросът ми е следния:
поръчал съм си декодери на Digitrax DH123D - http://www.digitrax.com/prd_mobdec_dh123d.php
Ще мога ли да ги управлявам с Lokmaus или Multimaus или да търся друго управление?
EMPEROR:
Първо - Добре дошъл! :)
Колкото до декодерите, принципно не би трябвало да имаш проблем, въпреки че Герваско разправяше, че не е баш така от личен опит. Но все пак при него ставаше въпрос за комбинацията - ЕСУ - ДИГИТРАКС. Така че освен успех да ти пожелая, друго незнам какво... :drinks:
i_deck:
Мерси за отговора. Току що ги поръчах декодерите. Сега ще трябва да си търся управление. Въпроса е да не се набутам и да взема някое, което няма да ми върши работа. Засега ще изчакам за още съвети. :)
EMPEROR:
Затова най-добре като дойдат декодерите, някой колега от форума да дойде с неговото дигитално у вас или обратното и да тествате преди да си купил :good:
Gervasii:
според мен диджитрах декодерите вървят с мултимаус на роко но не могат да се програмират а есу въобще не ги чете. пробвай. опит-пари, пари -опит - СЪВЪРШЕНСТВО
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия