Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)

<< < (26/40) > >>

novobranec:
Адри, вече не мож ма уплаши! След цял живот такива другарски поздрави задникът ми, с извинение, вече е заприличал на попски ръкав!
Съжалявам, момчета, обаче компютъра в къщи изпуши. Вече е оправен, но това забави нещата с 2-3 дена.
Не съм ви забравил, спокойно. Действаме по въпроса. Като има нещо ще се чуе!

Gervasii:
ОК, чакаме  ;D превода е такав
2G

novobranec:
Извинявам се, но пак ще задам един тъп въпрос . Знам, че не му е мястото тука, но не видях подходяща тема и не знам къде да питам, нали съм си новобранец. А и евентуално от отговора може да спечелите всички. Или някои поне.
Та питам аз може ли някой да ми намери чертежи на ей това нещо:
http://www.ipmsdeutschland.de/FirstLook/Trumpeter/Trumpeter_WR360C12_35/Trumpeter_WR360C12.html
Това е само за онагледяване - моля не обръщайте внимание на мащаба, той и мене не ме интересува.
Май имаше нещо в много старите Modelleisenbahner, някъде от 70-те години (на миналия век).
За което мерси предварително!

pach:
Ако ти трябват чертежи на локомотива , мисля , че мога да изровя нещо ...
Ако става въпрос за фотоеца на Трумпетер , по-добре по снимката сам да си го извъртиш...има вероятност да утрепаш китайчетата!!! :good:
 ;D ;D ;D
Ако споделиш каква ти е идеята , може и да измислим нещо?+ :spiteful:
(ако е това което си мисля , ще вземе пък да стане - скоро ще те "пробвам" с подобно изпълнение за BR106 в ТТ).
 ;D

Gervasii:
eeeeeeee то ако излезе и в НО мераклиииииии да искаш

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия