Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели на локомотиви и вагони DRG (Reichsadler)
novobranec:
Евалла, аферим, ашколсун и машалла (други такива български думи не знам) - това ми хареса! Не се бях сетил досега, но ще го пусна на персонала.
Ама иначе оно га на човек рацете са му у газо, мое да си направи не фотоклец, а и само клец без фото :yes:
Това по принцип, а не конкретно за тебе или някой тука. Щото ги има много такива и затова едно от любимите ми детски стихотворения е "Две ръчички Бог ми даде - да се чешам изодзаде!".
Ха чао че много скъпо а и още бая бачкане имам!
novobranec:
Герваско, приложението на твоя орел в моя мащаб може да видиш на коловоза с общото тенеке.
CaLLlo:
--- Цитат на: pach link=topic=1493.msg22528#msg22528 date=1238741575 ---Сори Саше , ама точно броя за табелите на DR се оказа , че го нямам (за сега :spiteful:) нито в наличност - някой ми го е свил :angry:, нито на файл :blush2:.
Ще видя какво може да се направи по въпроса ,но ще иска повече време...
Става въпрос за TFZ-табелките на DR - нали?
--- Край на цитат ---
Някои не умеят да лъжат, уж го нямаш никак ни на файл, ни на хартия, пък знаеш какво има там, как ли стават тия неща!?!
Карай, въобще не беше важно, аз сам ще го сканирам тия дни, щото го имам.
schatsi:
По партийно поръчение от хер Жоро ...
..специално за брат Gervasii :
Gervasii:
unser bewegung - геносе Х....р, а иначе ме върнахте отдавна в младежките годинин на дуета :beach: :beach: :beach: :beach: :beach:
2G
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия