ПриветД!
Абе, Ванка, Ти си научил къде по-трудното- английската система, която за повечето хора на
континента звучи като староегипетски йероглифи.
Пък HOm,TTe,Of нищо не Ти говорят...............
Това е, защото ние тук в България не знаем на какво стъпваме- а това са НЕМ-
Нормите на Европейските жп моделисти - там всичко си е написано и обяснено като хората.
По тези норми се правят всички модели на железниците...........
Ако искаш се сърди...
Когато започваме да си премълчаваме стигаме до тук- да не си знаем и да си спазваме законите.
Това важи и за това как си общуваме във форума, как водим преговорите за сделки и
как нарушаваме тези норми на форума...
Това, че отдавна във форума тези неща са обсъждани и разяснявани ,си е друга работа.
И аз не съм преглеждал много от темите.Затова не говоря от позицията на човекът връх-
но напоследък ми писна,едни да спазват правилата, а други да действат така както им дойде
Още в древен Рим е казано- незнанието на закона, не Те оправдава, че не го спазваш.
Затова, въобще не им завиждам на Администраторите, непрекъснато да обясняват и обясняват и обясняват.......
Все едно, че сме на Вавилонското сълботворение....
И това си е навсякъде в милата ни Татковина във всякакви форми на работа...
Затова и доста хора, не щат да пишат като автори във форума

Въобще не съм обнадежден ,при все че съм оптимист до наивност и глупост

Борис
П.П. Това е все едно, някой да се сърди, че в правописа ни има буква Ч, а не числото 4 защото така му е по-удобно...или Ш и 6....или че на немски буквата Ч се изписва с цели
четири букви, а пък той си е искал, както е в чешки с една или най-много с две както си е
в английския...