Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Мащаб I - Кралския мащаб

<< < (2/3) > >>

pach:

--- Цитат на: schatsi link=topic=1499.msg21246#msg21246 date=1237209051 ---...абе за вземане....може и да вземем...(ако има кой да даде..) :spiteful: :spiteful: :spiteful:
въпроса е  къде аджеба ша ги търкаляме .... :scratch_ones_head: :scratch_ones_head: :scratch_ones_head:

--- Край на цитат ---
Е как къде - по дворове и гаражи!!!
...и тъщата ако си тръгне доброволно...
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

schatsi:

--- Цитат ---...и тъщата ако си тръгне доброволно...
--- Край на цитат ---

...ШШШТТ..  не споменавай тъщите , че с тоя нов закон..... :diablo: :diablo: :diablo:   

Жоро:

--- Цитат на: schatsi link=topic=1499.msg21246#msg21246 date=1237209051 ---въпроса е  къде аджеба ша ги търкаляме .... :scratch_ones_head: :scratch_ones_head: :scratch_ones_head:

--- Край на цитат ---

Значи правиме така: аз взимам доволно количество мръвки, ти палиш барбекюто и слагаш съответен брой бири да се студят и аз ти посочвам, откъде точно ще минават влаковете из твойта градина. Навит ли си?!?

schatsi:

--- Цитат ---Значи правиме така: аз взимам доволно количество мръвки, ти палиш барбекюто и слагаш съответен брой бири да се студят и аз ти посочвам, откъде точно ще минават влаковете из твойта градина. Навит ли си?!?
--- Край на цитат ---

...еее ..добре де.....УБЕДИ МЕ... :nyam:

pach:
Кво барбекю бре , направо на "лопата в пещта" на модела и мръвките са готови за нула време... и понеже Шатси ще е огняр , ако ме поканите мен , бирата ще докарам аз!!!... за трасето ще се разберем през кварталният магазин със запаси бира да минава - зор по една тарга на вагон може да качи кралският мащаб!!!
 :dance1: :dance1: :dance1: :dance1: :dance1:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия