Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Разглобяем (модулен) макет

<< < (9/14) > >>

liro4605:
И аз съм на тоз вариант ,ще очаквам развитието. :good:

Dare_Devil:
Опитах се да изчистя доколкото е възможно R1 и R2 завоите. Останаха ми само в долния ляв ъгъл (където са и кривите стрелки), както и по една в долния десен ъгъл (но там просто нямаше как да се избегнат - мястото, с което разполагам за да направя този завой е твърде малко, а и без това направих компромис с премостването - не е идеално право). Хрумна ми, че и голямата гара може да се сдобие с един - два челни коловоза. Чудя се обаче дали товарната гара е както трябва и дали няма да е по-добре да скъся единия и коловоз, но да направя някаква обслужваща инфраструктура (паркинг или нещо такова)

Сaprycorn:
Точно тази комбинация в долния ляв ъгъл ме притеснява - криви стрелки и R1- R2. А защо избра най-късата стена за най-широкия шкаф? Така нямаш възможност да развиеш най-голямата ти гара.

Dare_Devil:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=1500.msg59787#msg59787 date=1305645533 ---А защо избра най-късата стена за най-широкия шкаф? Така нямаш възможност да развиеш най-голямата ти гара.

--- Край на цитат ---

Защото помещението, в което става цялото това нещо е спалнята. Тясната ивица в горния край на чертежа се пада над главите, точно под голям прозорец (т.е. там няма начин да има гари и т.н.). Максималната ширина на страничните шкафове е 30 см, защото иначе няма да остане място за минаване между тях и самата спалня, така че единственият край на стаята, в който можеше да е широк шкаф е от към долния край на спалнята.

И да отговоря на pach - приятелката ми държеше да сложим макета в спалнята, за да може да го вижда достатъчно често. Иначе имаше вариант да е в друга стая, специално отредена за хобитата ми.

liro4605:
Двата глухи коловоза на лявата стена ми се виждат малко безмислени,но ти знаеш по-добре за какво ще ти служат.Може поне да им извъртиш стрелките наобратно за да може заминаващи возила от другите глухи коловози да влизат на тях.А замисляш ли наклони?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия