Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Помощ при направата на река и водопад

<< < (3/5) > >>

jopeto:
За това не се бях сетил с топлия  пистолет. Ама е станала страхотно!  Мислех си за епоксидна смола, но нискокачествените смоли жълтеят. ???  А иначе скоро си купих комплектче на Bush - пшеница, оран, ливада и вода. Всичко останало е страхотно (хубаво че ще ми трябват), но водата е пълна измама - оказа се само листче с напечатани вълни. Дето мога да си го на правя на принтера. Няма го прозрачния обен. Да не се прецакате да си купите комплекта само заради водата!     

Tatcho:
Страхотна е станала водата. Идеята е много добра с лепилото.

KRAKOMOBILA:
И на мен ми харесва, доста реалистично е станало.  :)

Maktub:

--- Цитат на: NoHaB link=topic=152.msg3914#msg3914 date=1208709152 ---
Боядисахме хартията със синьо и отгоре го отляхме със пистолет за топло лепило стана трепач...

--- Край на цитат ---

А можеш ли да дадеш малко повече информация за технологията, защото не съм запознат добре... Доколкото разбрах, основата от хартия и Ц-200 я боядисваш в синкави оттенъци и после я разтапяш с пистолет за горещ въздух с което лепилото се разтапя и придобива въпросния вид?

NoHaB:

--- Цитат на: Maktub link=topic=152.msg3952#msg3952 date=1208800274 ---
--- Цитат на: NoHaB link=topic=152.msg3914#msg3914 date=1208709152 ---
Боядисахме хартията със синьо и отгоре го отляхме със пистолет за топло лепило стана трепач...

--- Край на цитат ---

А можеш ли да дадеш малко повече информация за технологията, защото не съм запознат добре... Доколкото разбрах, основата от хартия и Ц-200 я боядисваш в синкави оттенъци и после я разтапяш с пистолет за горещ въздух с което лепилото се разтапя и придобива въпросния вид?

--- Край на цитат ---

Почти ама не точно... :D
Пистолета не е за топъл въздух а за топло лепило...(такива се продават и във Конрад) те са със специални "пръчки" които се слагат във пистолета и той ги разтопява и ги прави на тънка лента...

Става доста твърдо като изсъхне и не се цапа...
Има различни видове "пръчки" - бели , жълтеникави , прозрачни и т.н...
Отлива се водопада върху чиния после се отлепва и се лепи пак със това лепило....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия