Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model

G10 (43221/62222) на Roco

<< < (7/12) > >>

widowmaker:
Любо, ръгай снимки колкото можеш.
Не ги знам как са сегашните задвижвания на Роко, но това от 94-та е перфектно, нищичко не се чува.
В неделя играя за един чисто нов Т12 KPEV на Роко горе долу от това същото време...

CaLLlo:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=1524.msg22903#msg22903 date=1239313574 ---... Днес си купих ей ТАКЪВ фотоапарат от тук, само че за 650 лв с 4ГБ карта, а не за 950 гол както е при нас,
така, че следващите снимки на лока (и не само на него) ще са професионални :)
Как се похвалих само  :sarcastic:

--- Край на цитат ---

Ми честито! Но да ти кажа някои подробности за придобивката:

Така или иначе Сони са от по-скъпите неща при такава фотография, а опитът им там не е никак голям, щото е от скоро, а по-скъпо съвсем не означава по-добро. Може би е трябвало да погледнеш и към А350 заради въртящия се екран. Оптиката им иначе не е никак лоша щото е "Лайка", а това е голямо име и означава снимки без хроматични аберации и добра геометрия на кадъра. Но ... при равни условия еднаквите неща сравнени с други подобни фирми са по-скъпички, за някои неща и доста по. И не мисли че вече си приключил с покупките, щото с един обектив няма да останеш дълго. Съвсем скоро ще почнеш да поглеждаш и към останалите които предлага фирмата.

Поздрави!

widowmaker:
Това е най евтината огледално рефлексна камера тук. С 4ГБ памет ми излезна 300 паунда (650лв.)
Като гледам из нета, в бг е над 900 лв.
А200 е номер едно ентри левъл DSLR камера за 2008 година.
Знам какво съм си купил и сигурно ще си купя поне още един обектив -
Зонар 135мм, може би защото преди 20 години имах аналогов Зонар 135 на "Практиката" си :)
Обективите на Сони са Цайс а не Лайка.
Панасоник ползват Лайка, ама на мен нещо скъпи ми идват
Това, което дава Алфата ме задоволява, все пак за толкова пари е доста добра машина.
А за дисплея - ами аз по принцип не го ползвам, нали имам визьор, така, че въртящият на 350 нещо не ме блазни :)

Сaprycorn:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=1524.msg22967#msg22967 date=1239389656 ---Тя и без това се оспами темата, та и аз да дам своя "принос":
-А кажете сега някой готин хоби - магазин в Прага?Или поне тамошния "Конрад" има ли в наличност нещо от хоби-каталога или пак като у дома - с поръчка?  :)

--- Край на цитат ---

PRAGOMODEL
Klimentska 32
CZ-11000 Praha 1

ZEBRA-CERNA RUZE
Na Prikope 853/12
CZ-11000 Praha 1

Zum Eisenbahnkonig GmbH
Manesowa 42
CZ-12000 Praha 2

Има и други, но тези са в центъра и съм пазарувал от тях. Третият магазин НЕ ПРИЕМА кредитни карти.

CaLLlo:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=1524.msg22977#msg22977 date=1239400780 ---... Обективите на Сони са Цайс а не Лайка...

--- Край на цитат ---

Точно така, леко съм ги разменил ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия