Главен форум | Main forum > Останалият подвижен и неподвижен състав | Rest of the mobile and immobile composition
Модели на трамвай !
Adrian:
Браво , готини са !!
CaLLlo:
--- Цитат на: София 70 link=topic=1526.msg32445#msg32445 date=1260428812 ---Тъй като на мен слабостта са ми трамваите , започнах сам да си ги правя . Вярно мащабът е някъде 1:35 , но това за мен не е проблем .
Можете да ги видите на http://www.papertram-bg.com/
--- Край на цитат ---
Само да вметна, че тоя ник горе "София 70" е модел на трамвай - първите тройни трамваи в София ... с пластмасови седалки - тип "леген" ...
:good:
pach:
--- Цитат на: София 70 link=topic=1526.msg32445#msg32445 date=1260428812 ---Тъй като на мен слабостта са ми трамваите , започнах сам да си ги правя . Вярно мащабът е някъде 1:35 , но това за мен не е проблем .
Можете да ги видите на http://www.papertram-bg.com/
--- Край на цитат ---
Аааааа, ето момчето със сайта от който дръпнах снимките , които са в темата за България!!!
Покорно моля за извинение София-70, че бях загубил линка към сайта му!!!
Макар да пишеш че не ползваш чертежи , все пак ще се опитам да намеря някой ако ти свършат работа!?
София 70:
Благодаря за оценките !
Имам чертеж само на София 100 .Той ми е подарък от един добър господин , който има щастието постоянно да пътува във цяла Европа и да посещава по работа , разбира се трамвайни заводи .
Решил съм да направя макет на София 100 именно по този чертеж , като мащабът спрямо чертежа ще е 1:1 . Иначе мащабът е 1:25.
Наистина София 70 е модел на трамвай . Именно това е любимият ми модел трамваи , както и първият модел трамвай , който съм карал още в детска възраст- на 13 г.
Не бих отказал какъвто и да е чертеж .
За съжаление сега съм в творческа криза . Преди няколко дни , реших да извадя наличния си ЖП състав и сега малко ме тресе .
pach:
;D ;D ;D
Ето за момента какво намерих из мойте "архивни дебри":
А сега около празниците ще потърся пак, щото има смътен спомен че имам в голям мащаб подробен чертеж на първият български трамвай. Като го намеря , ще го "метна" тук, мака да не съм сигурен как точно... :scratch_ones_head:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия