Това с равновесието е много мътно нещо - сякаш са си правили бъзик с фотоселянина май....
Ама пък Шатси , ги утрепа на лаф!!!!
---------------------------------------
То до Илиянци съм тръгнал от миналата есен и още не мога да стигна , къде че е далече , къде че по пътя ме стигна световната криза , абе въобще - последният път като ходих по тоз пазар там , Мето още беше жив

, мен ми смачкаха краката и от тогиз мой крак там не ще да стъпи

,но обаче видеото купено в същият злополучен ден , все още е в първа младост , което ще рече , че освен на фасада и от вътре нищо не съм му сменявал , дори вулканизираните галоши и ремъци!!!!
Стигна ли там за аерограф (шшшшшшттттт , тихо да не чуе Рефил , че ще ме трепе - откога ме е навил да ме води...) , ще прегледам и за таз чудесийка , лампа и чупеща се стойка с голяма лупа за 12-кратно увеличение (сиреч - професионална , щото при нас стигат за 70 лв , но свършиха...) и още таквиз дребни инструменти , дето поне официално китайците казват , че те ги правят за "маститите" фирми , но ги продават на приемливи цени , ще свиркам и купувам като за нас ,от този форум...

Часовникарско стругче може би,(не съм проверил състоянието му...) мога да намеря , но проблема е ,че докато обясня какво ми трябва , по-лесно е да си го направя сам - хем без пари ще ми е , хем ще знам , като усера детайла (колооси ми се въртят , та чак ръцете ме сърбят!!!) , ще знам що и загъ ме сърби!!!

Въобще има и един магазин някъде на ул.черковна , дето не е моделистки а сбирток по електроника , та в него се появявали таквизи моделистки екстри като , резци и ножове , но с метални цанги на държачите (дръжките) обаче и там не мога да намина и издиря.
Моделистка дъска (зелено , гумено , разграфено с бели черти) на четири основни размера (от А4 до А1) имало някъде на Константин Величков у неква рекламна фирма , ма пък това е по-близо до теб и също ще го съчетавам с посещението в Астра-та , някой ден !
Те тия двата адреса ги записах да не ги забравя на едно листче , ама къде отиде тва листче...

)
----------------------
И те така ... впрочем през лятото ще се опитам да си направя от дремела - CNC по трите оси , тоест може и за стругче да го пригодя , ама времееееее......