Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
novobranec:
Абе прав си Адри, ама не е лесно. То иначе за хобито съм се самотаковал отдавна, но има нещо много трудно, дето не знам някой да е успял да го направи. И аз не мога, след толкова години. А то е да се закова на един единствен мащаб веднъж завинаги. Не става и туйто!
pach:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg23936#msg23936 date=1240734891 ---Абе прав си Адри, ама не е лесно. То иначе за хобито съм се самотаковал отдавна, но има нещо много трудно, дето не знам някой да е успял да го направи. И аз не мога, след толкова години. А то е да се закова на един единствен мащаб веднъж завинаги. Не става и туйто!
--- Край на цитат ---
Как познато ми звучи всичко...
novobranec:
Не само на тебе ти е познато, ама другите просто нямат доблестта да си признаят.
Пример от вашия вилает: нали писах тука някъде, че започнах с НО, после се прехвърлих на N заради по-малката площ, необходима за него. Добре че дойде демокрацията, та изчезна и ГДР, и дружбата с нея, както и респективно вноса оттам. Щото от доста време преди това се бях замислил, че е май време да дезертирам отново, тоя път в ТТ - заради асортимента, който беше най-голям.
А иначе, извън релсите, си е пак така - това не е моя мащаб, ама много ми харесва, я дай да си го взема. И се почва една...
Те не случайно англичаните са казали "Винаги е хубаво там, където не си"!
CaLLlo:
На последната среща - 25.04, Жоро бръкна ...... и извади ....... тая Лимичка
специално за "Спеца на Фотоеца" - маестро Илиян!
EMPEROR:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg23517#msg23517 date=1240342223 ---
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Като видях това и се сетих пък за ето туй:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия