Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
zazo:
Що де а приключила? Само дето поне аз с толкова табелки с нагжмуцах, че дорде ги похарча ...
pach:
Ми някой контактувал ли е скоро с Илиян?
Човека изчезна без да довърши започнатото...
Може би е на почивка? :beee:
--- Цитат на: zazo link=topic=1546.msg26740#msg26740 date=1247810460 --- Само дето поне аз с толкова табелки с нагжмуцах, че дорде ги похарча ...
--- Край на цитат ---
Покажи снимки дееее...да поддържаш огъня :pleasantry: :angel:
zazo:
Скоро, скоро, че и аз като Владо имам да се боря с едни черти.
zazo:
Мили хора, назрява нова поръчка за табелки за фотоец. Цената последния път беше около 20 лева на квадратен дециметър ако не се лъжа, но това ще го уточним допълнително. Като това е минималния размер който може да се пусне. Знам че на много хора им трябва един комплект табели, та няма смисъл да се бастисва цяло парче 10х10см за 10-ина табелки та е възможно комбиниране и съответно хората, които са на едно парче да си делят разходите. Всъщност цялата галимация е в подготвянето на файловете и ми се вижда по-лесно да се направи обща поръчка иначе не мисля, че е проблем всеки да се оправя сам ако желае. Та който иска да се включи да пише тук какви номера за какви локомотиви иска.
Ето какво включва примерен комплект за парен локомотив в 3-та епоха:
Номерни табели 6 бр. (4+2 резервни)
Типови табели 4 бр (2+2 резервни)
Деповски табели 4 бр. (2+2 резервни)
Летящо колело 2 бр. (1+1 резервно)
Гербове 4 бр. (2+2 резервни)
toniemi:
Аз се включвам с к-кт табели за 14.25!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия