Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчки за фотоец!
niki:
:good:, Това е човека. :hi:
liro4605:
Определено ще ми трябват няколко комплекта за 46ките.Трябва само да изясня колко и точно кой номера.
За кога го мислите да знам с колко време разполагам???
niki:
В момента, в който се организираме тука, и направим предпечата. Пак да повторя, големина на табелките, текс/ но да уточним и шрифтовете/ формите, правоъгълни или с неправилна форма, дебелина и вид на материала, който , ще поръчваме. :hi:
gzo:
--- Цитат на: daddy_g link=topic=1546.msg62964#msg62964 date=1309933175 ---На мен ми трябва комплект крила и номера за 07-1917
--- Край на цитат ---
И аз като колегата се нуждая от поне 2 коплекта крила и номера за 07 + поне 1 компл. соц. гербове.
zazo:
Да за едно и също място говорим. Иво има някакви готови неща от предишни пъти та само трябва да се уточни кой какво иска.
Внасям уточнение кои локомотиви какви и колко основни табели имат. За да си прави сметка всеки какво му трябва.
Парни локомотиви от 1936:
Номерна стар тип (4бр.)
Деповска (2бр.)
Летящо колело (1бр.), не всички са го имали
Гербове (2бр.)
Дизели и електровози до 1988-89 г.
Номерна стар тип (4бр.)
Деповска (2бр.)
Крило БДЖ (2бр.)
Странична БДЖ (2бр.)
Гербове (2бр.)
Дизели и електровози след 1990 г.
Номерната става с контролна цифра (4бр.), а гербовете лека полека изчезват. Останалите са като преди 1988 г.
Като пишете какво искате уточнявайте дали е пълен комплект, точния номер и депото.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия