Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчки за фотоец!

<< < (38/43) > >>

plto4ka71:

--- Цитат на: D2 link=topic=1546.msg63562#msg63562 date=1311416599 ---Може ли да поръчваме в размер ТТ? Какви са цените? Зависят ли от мащабите?

--- Край на цитат ---

И аз чакам отговор на тези въпроси, защото силно ме интересува.
Как иначе да дам заявка за нещо , което не знам дали може да бъде изпълнено, а и дали е по джоба ми...?!
Колко ли ще ми излязат комплект табели ( а и какво включва такъв комплект - примерно табели БДЖ + КЛАСА 1 или 2)...???
Имам 5 новобоядисани пътнически вагона, които си нямат абсолютно никакви индикации.

pavel75:
Преди време аз се занимавах с фотоецваните табели. Обаче като сме си говорили с хората от фирмата не бяха сигурни, че в ТТ ще стане нещо, тъй като е ситно. Но трябва да се опита. Проблема, е че някой трябва да плати това опитване.
В НО по-малките табелки като депото и други подобни нарочно удебеляваха шрифта да не бъдат "изядени" буквите при ецването. Зазо си беше поръчал соц герба. Житните класове си "изяждаше".
Така, че по-скоро има някакъв шанс да стане, но не е много голям.

Mixy:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=1546.msg63672#msg63672 date=1311924182 ---Преди време аз се занимавах с фотоецваните табели. Обаче като сме си говорили с хората от фирмата не бяха сигурни, че в ТТ ще стане нещо, тъй като е ситно. Но трябва да се опита. Проблема, е че някой трябва да плати това опитване.
В НО по-малките табелки като депото и други подобни нарочно удебеляваха шрифта да не бъдат "изядени" буквите при ецването. Зазо си беше поръчал соц герба. Житните класове си "изяждаше".
Така, че по-скоро има някакъв шанс да стане, но не е много голям.

--- Край на цитат ---

Колко струва въпросната проба в ТТ?

Vlado:
Доколкото си спомням и миналата поръчка също стана въпрос за ТТ, но Таванарски тогава рече, че не може да стане, тъй като табелите стават много малки и изобщо това, което Павката сподели в предишен пост.
Все пак ви съветвам първо да попитате същия този Таванарски дали изобщо има шанс да се получи нещо при толкова малки размери и тогава да действате.

pavel75:
Преди 2-3 години 1 кв дециметър само ецване беше 18 лв. Обаче слагаха и работа по файла. Общо ставаше към 40 - 50 лв.
Файлът трябва да е векторен. Ние със Спас се пробвахме на няколко пъти уж да е векторен, но все не беше както трябва, защото те го искат - "лице-гръб". Както са ми обяснявали пускат ламарината да се ецва от едната страна, после от другата. За всяка страна трябва да има файл. Явно за човек дето не се е занимавал с ецване ще е трудно да направи такъв файл. Но ако успеете с векторния файл цената доста пада.
Минималното е 1 квадратен дециметър. На него може да сложите една табелка, може да е нагъчкано и да се ползва цялото място. Въпрос на решение.
Така, че горе долу толкова би излязла една проба в кой и да е мащаб.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия