Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
БДЖ 16.32 (има некъФ шанс да не се наа*ам)
zazo:
И задната табела е "изтрита", ама що така е излязла на снимката незнам. Както се вижда от едната снимка имам една липса дето много ме дразни. Ей тоя чарк го затрих и няма намиранката. Та ако някой може да помогне с нещо подобно :drinks: :drinks: :drinks:
Vlado:
Бравус! Бравус! Добре дошъл в групата на бг моделната тракция! :) Много добре е станало и с огромен кеф ще те включа с тези снимки в раздела "Модели" на главния сайт. :good:
mgirginov:
--- Цитат на: pach link=topic=1547.msg25479#msg25479 date=1244525255 ---Какво се държиш като ощипана мома на мегдан - много готино си е станал (и без тия лафчета "като за първи"...).
Като за първи си е утепал рибата !!! :clapping: :clapping: :clapping:
...ама вземи изтъркай на "месинг" числата от задната табела , че така стои недовършено! :hi: ;DА "стъклата" винаги може да се сменят с по-бистри!!!
Харесва ми щото!!! :good: :good: :good:
На следващата сбирка го донеси - на живо да те пляскаме по врата!!! :spiteful:
;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
...и да почерпиш за прекрасното творение!! :yahoo: :clapping:
piko1:
колега няма ли от каде да намерим една ревелска 01 или 05 в сета има тамън два от тези компресора (до колкото си спомням беше компресор това на снимката) абсолютно сигурено съм в думите си все пак съм правил тамън 2
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: piko1 link=topic=1547.msg25496#msg25496 date=1244537982 ---колега няма ли от каде да намерим една ревелска 01 или 05 в сета има тамън два от тези компресора (до колкото си спомням беше компресор това на снимката) абсолютно сигурено съм в думите си все пак съм правил тамън 2
--- Край на цитат ---
Кнор-помпа. Един вид компресор, ама не точно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия