ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Изложение от 06.04.2009 до 11.04.2009

<< < (11/18) > >>

pavel75:
С камерата нямаш ли някакъв софтуер за обработка на филмите? Би трябвало да можеш да изрязваш, обработваш сниманото.
Аз съм виждал една програма Pinnocle или нещо подобно с която се сваля филма и после се слагат разни ефекти. Но съм я пробвал само от любопитство. Явно нещо такова трябва.

mill:
Pinacle 9/има и 10,ама ти трябва яка машина/ е програмата но... е такава играчка,бавно става ,щото е "тежка" ... и тя е по скоро за обработка на сниманато видео-ефекти,премахване на излишни шумове,слагане на музика ,...е такива работи.Да си направиш от mpg -> vob/dvd/ с меню .Супер е да си направиш сам двд диск.Ама за някаква компресия на файлове :nono: 8)

pach:
Ами точно с прокроклетият видеоредактор дето върви с камерата ги направих , машината ми  е доста мощна (макар да има явно какво да се желае още от нея, защото аз работя с много "тежки" проектантски програми , но явно видеото иска още повече...) , и може би защото е тежък редактора та не съм сигурен дори как го направих това до тук... :blush2:
За съжаление (и за сега) само фирменият редактор отваря файловете в камерата (тя е с хард диск) и ги копира и обработва в компютъра.
Пробвах (тъй като ги виждам ) направо да ги прехвърля в компютъра , и те са и там , но се обработват пак само със фирменият редактор !!! :angry: :angry: :angry:
До сега изпробвах 8/9 различни редактора и всичките казват че формата на файловете им е непознат ...
резултата е - пълна каша в главата ми и червени очи (днес съм свободен та се хванах с тая камера...).
Утре ще се пробвам да ги изпържа на диск , и ако стане , тукашните модератори да си трошите главите как да ги метнете във главата на сайта. :spiteful: :spiteful: :spiteful:
Стига там графата "видео" е стояла празна , още повече че отдавна съм го обещал на Иво...дори се чува тоз коментар м/у него и мен в един от файловете , но "зад кадър".
И те така...
 ;D

CaLLlo:

5 пъти го режа, а то късо та късо ...

CaLLlo:

Мен специално Дорян направо ме отрепа с тия нови придобивки!
С тях той вече става много-много мой човек!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия