Аматьор! 
Именно!!!

Не се обиждам ,Сашо , даже искрено ме разсмя (усетих тънкият хумор надявам се) , пък и защото то си е така де!!!

Качеството и мен ме изненада!!!

За съжаление нещо явно или аз обърквам или в сайта , защото като си гледам клипа директно на компютъра , си е широкоекранен със много добро качество.Като ги качвам в ютуб , давам опция да ми запази качеството , и става така - много добро качество , но свит широкият екран ,та ни прави всички дълги ,та дълги ( издължава по вертикала).

Дори открих на фирменият редактор екстрата - може да се вадят отделни снимки от самият видеофайл , така че има шанс и мойте снимки да се подобрят малко (в сравнение дето аз снимам с камерата) щото от видеото се надявам да си запазят качеството.

Вярно че съм нарушил обета за мълчание на оператора - ама така се получава като снимаш почти цяла година без да ги прегледаш (кой да се сети че се записва и говора отзад в бекграунда) - на някой места автора сипе доста големи глупости!!!

Камерата литва на отделни моменти , защото или е забравена да записва , или така по-бързо се стига до новият заснеман обект.Ако я изключа или стопирам на пауза , после по-бавно тръгва защото и трябва време да се окопити и да развърти хард диска!!! :sarcastic:Ама пък момента е вече изпуснат...
То и без това някой отговорни другари , ми правят дружески закачки - аз снимам , те спират композицийте , аз спирам камерата и композицийте тръгват - все не сме се разбрали за синхронизация.

Има дни в които пропускам да снимам нещо готино , дори не съм го видял , и добре че ти Сашо качваш снимки та разбирам че е било на срещата.

Но има един "култов" запис от цели 22 мин (който мислех да ви гу пусна

, но ютуб ви спаси , защото приема само 10 мин.клипове) та през цялото време камерата е пусната на автоматичен запис ,позиционирана в края на модулите.И цели 22 минути не се случва нищо - ама един вагон не се появява , а какво да чакаме композиция...
Та така за "летежите" на камерата!!!Но пък въобще не съм се сетил ,че на някой може свят да му се извие!!!

По принцип , всички кадри са пуснати без редакторска намеса , защото фирменият редакто не позволява редактирането на клиповете.Единственото което прави първоначално е да събере всички клипове от тази дата в един , и понеже те поне са няколко , в последствие ми позволява да отрежа някой от тях , но на цяло .Как ли не го опитвах да влезна във времето на един подклип и да го редактирам (то тогава щях да отрежа "летежите" на камерата) но освен че открих "ваденето" на снимки , друго не става.

За това споменах някъде ,че ще трябва да си намеря по сгоден редактор (който да реже с точност до секунда) и да го изуча и приложа!!!

Тази седмица постепенно ще кача всички срещи които съм заснел , пък от тук нататък ще видим.
Впрочем вече се промъкват , и то не без основание , мнения да бъдат забранени снимките на модулните срещи (освен на теб и Зазо) , защото наистина от "фотографи" не можеш да стигнеш до модулите , пък посли само вие двамата качвате снимки тук !!!
Всички само обещават , но никой не си е изпълнил обещаното!!!
Има отделни изключения , като моя милост , Адриан и ....май това са , но тези изключение само потвърждават този неприятен факт!
Така , че ако се въведе ограничение на снимките от всеки , аз подкрепям напълно тази идея!
Събираме се да гледаме ,модули и модели , а не гърбове на фотографи!!!!