Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Защо да спасяваме българския туризъм ?

<< < (3/7) > >>

pach:
Весело и тъжно!
Спиритче , вярно че е малко пресилено , но само защото е събрана действителността в няколко реда ...в  други среди му викат сатира!!!
Обаче , ша са опраим де...!!!На пук на всички управляващи - стига да не почнат да ползват и БОВ срещу нас!!!
 :good:

pavel75:
През 2008 бях на сватба в Румъния. Вярно, че бях към Унгарската граница, но да ви кажа честно не видях с какво толкова са по-добре от нас. Същите олющени сгради, същите пътища - първокласните са добре, но като хванеш за селата е ужас. Цените обърнати в левове са 3 пъти по-високи от наште, така че не гледайте, че взимат 3 пъти по-високи заплати, а какво могат да си купят с тия пари. В Гюргево си купихме сандвичи и фанта - етикетите бяха български. Румънците яко пазаруват от Русе. Единственото по което познах, че влака влезе в България, е че изчезнаха дачиите.

fyut:

--- Цитат на: VaCo link=topic=1564.msg23927#msg23927 date=1240698552 ---НАЦИЯ - дали това е пдходящо определение за нашето робско овче племе  :stink:

Все пак се радвам, че все още има оптимисти......... до кога ли ?  :mda:

--- Край на цитат ---

:diablo: :diablo: :diablo: С твърдението за Робско и овче племе, въобще не съм съгласен! Ако дедите и голяма част от днешното общество бяха роби и овце, то този и много други форуми, нямаше да съществуват. Ако управниците и свързаните с тях работодатли, се мъчат да превърнат българският народ в овцедушни РОБИ, то АЗ не смятам да съм от тях!!!! :angry: :angry: :angry: Изобщо не съм сгласен да ме, класифицират като РОБ  и ОФФФФЦА. Това е мое мнение и няма да преча на никой, който се счита за такъв!!!!!!!!!!!! :fool: :fool: :fool:

Adrian:

... . ...... .. ...... . ...... .... ........ .. ..... .  . .... ... ..... . .. . .. . ..
 ....... .. ... .      . .. .       . ...... .............. .. .. ................. ...

в заключение би казал следното : проблемът е вътре в нас - как сме възпитавани , как сме научени -
така че внимавайте с децата си - не ги подценявайте и ги научете и ги възпитайте в истински ценности . И всеки да направи нещо за България , да остави следа за българите след него. Не е необходимо да се парадира , не е необходимо тупане в гърдите , нито обсъждане колко зле е всичко - просто трябва действие , култура , вяра и самосъзнание.
Хау!

(Тонка , не реви !)

pach:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1564.msg23991#msg23991 date=1240849731 ---

... . ...... .. ...... . ...... .... ........ .. ..... .  . .... ... ..... . .. . .. . ..
 ....... .. ... .      . .. .       . ...... .............. .. .. ................. ...

в заключение би казал следното : проблемът е вътре в нас - как сме възпитавани , как сме научени -
така че внимавайте с децата си - не ги подценявайте и ги научете и ги възпитайте в истински ценности . И всеки да направи нещо за България , да остави следа за българите след него. Не е необходимо да се парадира , не е необходимо тупане в гърдите , нито обсъждане колко зле е всичко - просто трябва действие , култура , вяра и самосъзнание.
Хау!

(Тонка , не реви !)

--- Край на цитат ---

Абсолютно вярно и точно казано!!!!
Подкрепям!!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия