Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Защо да спасяваме българския туризъм ?

<< < (6/7) > >>

pach:
Обичам родината си , както и страната , но не смятам ,че същото се отнася до държавата!!!
България е преди всичко страна и родина , така че ако искаш да пишеш нещо с малка буква  - пиши имената на политиците ни!!! :yes: :good:
Впрочем това е повсеместно форумно неписано правило вече...

lubomir:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=1564.msg24816#msg24816 date=1242722664 ---Аз пък съм впечатлен от Швейцария.Наистина си е супер и каквото и да кажеш за там няма да е прехвалено.А колкото до тук, в България, пардон българия(не заслужава главната буква)...
Само ще кажа какво ми каза една американка, която е видяла много държави за нашата страна:
-Вие сте щастливи, защото нямате и най-малка представа колко сте бедни.  ;)

--- Край на цитат ---
Дали пък не е имала в предвид, че освен материално сме вече и безкрайно бедни духовно? Едва ли! Точно на тях ще им е трудно да направят тази преценка. Нация на която 100% от хората са с очила, през които се виждат само $ едва ли може да е някакъв критерии в тази област.
Апропо, статистически най-щастливи са африканците!

XRISTO:

--- Цитат на: lubomir link=topic=1564.msg24818#msg24818 date=1242723108 ---Апропо, статистически най-щастливи са африканците!

--- Край на цитат ---
Кои,сомалийските пирати ли?  :lol: :lol: :lol:

lubomir:
http://www.dnes.bg/article.php?id=71497

Коментарите от долу са по-интересни и смятам правдиво показват ситуацията. Жалко но факт!

Der Hetzer:
Алчността ще ги погуби  :haha:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия