Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Как да си направя светофори?

<< < (11/17) > >>

n_sirakov:
Аз до светофари още не съм стигнал но ето какво направих.Дано да ви хареса и моля ви някой да ми обясни защо инсталацията трябва да е 16 V неможе ли да е 12 V?

XRISTO:
Според мене може и на 6 волта.Зависи с какъв волтаж са ти стрелките(ако са самоделки релетата за задействане) и семафорите, както и осветлението на сградите и дали мислиш да ги управляваш аналогово.  :hi:

n_sirakov:
По принцип смятам да се управлява всичко цифрово само дето още не знам кога ще стане понеже макета все още е в проект и затова питам за всичко докато е още време.

XRISTO:
Ами винаги можеш 16 - те волта да си ги нагодиш на 12,6,3.5 или колкото си там искаш.  ;)

TANO:

--- Цитат на: n_sirakov link=topic=1568.msg37961#msg37961 date=1268601182 ---По принцип смятам да се управлява всичко цифрово само дето още не знам кога ще стане понеже макета все още е в проект и затова питам за всичко докато е още време.

--- Край на цитат ---
По мое скромно мнение проблема с цифровото управление е не КОГА, а как и за колко пари ще ви излезе всичко, но вие си знаете...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия