Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
http://www.railwaymodeling.com/
toniemi:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=159.msg51275#msg51275 date=1293296759 ---Най-вероятно проблем с хоста. Ще бъде отстранен.
--- Край на цитат ---
Красене!Днес опитах да вляза с потребителското си име и парола и с ужас установих че ме няма сред потребителите и всичките ми снимки и албуми ги няма!
Това временно ли е?Какво става в този сайт?
KRAKOMOBILA:
Нещо от хостинга са сговнясали... В момента сайта се е върнал във първи клас.. увериха ме, че ще се оправят нещата, но не могат да уточнят точно кога. Има бек ъп на самият сайт и потребителите и техните фотографии ще бъдат възстановени. В момента и мен ме няма като потребител, тъй че споко.
toniemi:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=159.msg51478#msg51478 date=1293722503 ---Нещо от хостинга са сговнясали... В момента сайта се е върнал във първи клас.. увериха ме, че ще се оправят нещата, но не могат да уточнят точно кога. Има бек ъп на самият сайт и потребителите и техните фотографии ще бъдат възстановени. В момента и мен ме няма като потребител, тъй че споко.
--- Край на цитат ---
ок :yes: :good:
KRAKOMOBILA:
Вече всичко е наред.
Vlado:
Цъ, не е наред! Сайтът пак изчезна. :(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия