ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Среща на 25.04.09
pach:
Хм, докато стигна в събота (след 17,30 часа) да сте уточнили това с покривите , да се не разправям аз - че на всички ви ще спретна един ийпийчмънт и сте готови - в кърпа вързани!!!
:bb2: :bb2: :bb2: :haha: :haha: :haha:
Сори , обаче отработвам предстоящите майски празници , така че сглобяването на модулите без мен!!!
Ама ако Иво е готов със завоя - той ще се включи , та да види .... :hi:
....ааааа , ето защо от есенните месеци нямам видеозаписи - пак така идвах накрая след работни дни!!!! :umnik: :umnik: :umnik:
pach:
:shout: :shout: :shout:
:comando: :comando: :comando:
:pogranichnik: :pogranichnik: :pogranichnik:
:wizard: :wizard: :wizard:
...кой още ще е там и какво ще се кара????
Gervasii:
аз ще донеса моя влак с мечтите 7 бр. с оригинални стъкла на пико разбира се и с електровозчето дето е от сета (четириосния) и сивия мултимаус на пико освен ако жоро не отстъпи временно своя за демонстрацията-с две думи най-новата ми придобивка за тази година. :party:
CaLLlo:
--- Цитат на: Gervasii link=topic=1601.msg23690#msg23690 date=1240483419 ---аз ще донеса моя влак с мечтите 7 бр. с оригинални стъкла на пико разбира се и с електровозчето дето е от сета (четириосния) и сивия мултимаус на пико освен ако жоро не отстъпи временно своя за демонстрацията-с две думи най-новата ми придобивка за тази година. :party:
--- Край на цитат ---
Зелената тема да не си я забравил!?!
Gervasii:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=1601.msg23693#msg23693 date=1240483739 ---
--- Цитат на: Gervasii link=topic=1601.msg23690#msg23690 date=1240483419 ---аз ще донеса моя влак с мечтите 7 бр. с оригинални стъкла на пико разбира се и с електровозчето дето е от сета (четириосния) и сивия мултимаус на пико освен ако жоро не отстъпи временно своя за демонстрацията-с две думи най-новата ми придобивка за тази година. :party:
--- Край на цитат ---
Зелената тема да не си я забравил!?!
--- Край на цитат ---
па те мечтите са зелени ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия