Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Апокалипсис
TANO:
А според тия гадатели ще имаме ли още един такъв обръщателен модул като :buba: Жоровия? Щот така напред-назад ми поомръзна вече :drinks:
EMPEROR:
Пламене, подсети ме ти като каза за Ванга... долу на снимката :)
Иначе той и Нострадамус беше предсказал уж нещо подобно на Ванга... ама то ще разберем 2012та де :)
CaLLlo:
Нема страшно и на прабългарите календарът е до 2012, съвпадъците стават много ...
...а иначе и аз обичма диня, само нека се пръсне ... :diablo:
pach:
--- Цитат на: TANO link=topic=1602.msg23592#msg23592 date=1240405103 ---А според тия гадатели ще имаме ли още един такъв обръщателен модул като :buba: Жоровия? Щот така напред-назад ми поомръзна вече :drinks:
--- Край на цитат ---
Направи ли се още едно ухо - считай ,че скоро няма да имаме удължаване на модулните пътища!!! ;)
Макар , че страшно се изкуших онзи ден , щото видях един италиански такъв модул с двуколовозна гара в цялата крива и изглеждаше много добре на видеото!!!
... а за да нямаме движение напред-назад , всички викаме единогласно - ИВООООО!!!!!! :give_heart:
:pleasantry:
Какво става с твойте модули - нали щяха освен завой да имат и бретел?!?!?!
Бретела е чудно решение преди самият завой - влиза влака в завоя , спира , откача локомотива , през бретела идва следващият локомотив , закача композицията и отпрашва напред!!!!
...ех , мечти , мечтииииии!!!! :drinks:
TANO:
--- Цитат ---Направи ли се още едно ухо - считай ,че скоро няма да имаме удължаване на модулните пътища!!!
--- Край на цитат ---
Тоя отговор го очаквах, щото съм го чувал и друг път. Е щом така ви харесва повече :agree:. И с бретела ще е същата мъка, ама нейсе.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия