Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Апокалипсис
fyut:
:lol: Не знам. Сега като ви вкарах в размисли, мисля първо да поспя, а утре ако имам време да си покарам влакчетата. :yes:
mill:
Много добро решение :good: :yes:.Аз днес почивах и успях с голяяяям зор да сглобя три лампи :lol: oт тези http://www.conrad.de/goto.php?artikel=211133
Maktub:
Пламене, няма какво да гледаш Дискавъри. Ако искаш да разбереш какво ще стане ако ни уцели астероид, на 25-ти хвърли изневиделица една медицинска топка връз модулите и... направо ще я изживееш на живо ударната вълна :spiteful: :sarcastic:
pach:
--- Цитат на: Maktub link=topic=1602.msg23637#msg23637 date=1240435057 ---Пламене, няма какво да гледаш Дискавъри. Ако искаш да разбереш какво ще стане ако ни уцели астероид, на 25-ти хвърли изневиделица една медицинска топка връз модулите и... направо ще я изживееш на живо ударната вълна :spiteful: :sarcastic:
--- Край на цитат ---
Не аз бре , fyut се беше шашнал та направи тая тема.
Аз това си го знам , както казваше баба ми!!! :spiteful: :spiteful: :spiteful:
А на 25-ти не е нужно чак пък с медицинска топка , щото ако ме хванат ще ми я наврат в ****!!!
Но пък смятам да потренираме малко действия при земетресение (модулотресение) !!!
Аз подритвам краката на модулите , всички се ловите за тях !!!
Тогава имам време да стигна до вратата , докато вие си бършете студената пот от челата!!! :spiteful:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Maktub:
--- Цитат на: pach link=topic=1602.msg23644#msg23644 date=1240464229 ---Но пък смятам да потренираме малко действия при земетресение (модулотресение) !!!
Аз подритвам краката на модулите , всички се ловите за тях !!!
Тогава имам време да стигна до вратата , докато вие си бършете студената пот от челата!!! :spiteful:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
--- Край на цитат ---
Малеййй.... ще настане гонитба като в Кенънбол! :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия