Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo

:) 2 бр. модули си търсят своя или своите бъдещи майстори ...

<< < (4/7) > >>

pach:
Проба ,проба....1,2,3 - проба!!!
Хайде де , кой ще е третият участник включил се в конкурса!!!

Драги слушатели , явно третият се стрестна от върлата конкуренция на другите и не избързва с представянето си!!!

Очакваме с нетърпение - кой ще е ...ииии , какво ще предложи...на журито :spiteful:???

:music: :music: :music:

Gervasii:

--- Цитат на: pach link=topic=1609.msg23837#msg23837 date=1240577577 ---Проба ,проба....1,2,3 - проба!!!
Хайде де , кой ще е третият участник включил се в конкурса!!!

Драги слушатели , явно третият се стрестна от върлата конкуренция на другите и не избързва с представянето си!!!

Очакваме с нетърпение - кой ще е ...ииии , какво ще предложи...на журито :spiteful:???

:music: :music: :music:

--- Край на цитат ---

ми може двамата с теб

pach:
Ха такааааааа (насадих се на пачи яйцааааа)!!! :swoon: :swoon: :swoon: :haha:
 :pleasantry:
Аз моя не съм довършил , ти нали беше в една друга завера (или аз нещо не съм разбрал)!!!

Добре , дай концепцията (ще помагам) , може и да ни ги даде журито!!!...щом другите се откажат!!! :angel:

(Герваско, ти връзки ще намериш ли - Жоро ни е конкурент , нали се сещаш)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

И така , драги зрители , може би ще има включване , но не на индивидуалин участиник , а на цял колектив със "странната" абревиатура - "2G2m" , което ми докладва русата асистентка , не било видители , нова локомотивна колоосна формула в теснолинените пътища , аме най - ми - било новият мащаб (2G) с два модула (2m)!

Интересна завръзка , а още не се знае за кога е обявен краят на тоз изкусителен конкурс!!!

Ивооооо ----- (тук многозначително се дърга за слушалките и гледам монитора в очакване на вклучвани от ШЕФА).

както и конципция от Дориан...

;D ;D ;D ;D

Жоро:
С предложение се включва и Refill. Той предлага тунел за едната релса и колони за другата, така както ги има по искърското дефиле.

pach:
"Айииииидеееее нашитееееее!!!"-се чува от насрещните трибуни и мексиканската вълна избътва на пхреден план един многоуважаван участник , който колегиално препредава заявката за участие на един далечен колега , въспрепятстван по обективни причини да се логне сам във форума!!!

И такааааааа..... драги зрители , както навярно сте разбрали , вече има и четвърта концепция за тези два полуготови модула!!!
Предложението е за нещо (най-после) взето от дествителността в България - Искърското дефиле и неговите тунели!!!

Всъщност един от по старите заявирли участие , така и не изложи друго освен свойте виртуални заплахи към журито!!!

Какво става , публиката нервно се оглежда за Лъчо и от скука започва да набляга на бирата!!!
 :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

:lol: :pleasantry: :lol: :pleasantry: ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия