Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
23 години след..
Gervasii:
съветски експеримент
pach:
За младите или тези дето не четат този жанр - става въпрос за класически фантастичен филм , по класическа фантастична книга...хм . по съветски все пак ...които за малко да излезнат от жанра фантастика....
EMPEROR:
--- Цитат на: pach link=topic=1611.msg23949#msg23949 date=1240814679 ---Доколкото разбирам , игрите са за след ядрена катастрофа , докато и във филма, и в книгата става въпрос за зона посетена от извънземни , нацапали с "артефакти" , изоставили някой нещица и заминали си , без да се извинят...
--- Край на цитат ---
Точно за това става на въпрос в играта, само че са махнали извънземните от картинката... голяма зона с артефакти, радиация и т.н. Всъщност още не съм изиграм втората част (само тук таме четох за края, за някакъв голям артефакт) ... а ще излизат и още части. Та нищи чудно в края и извънземните да ги вмъкнат като основни виновници.
zazo:
Ето няколко снимки от Припят. Не съм фен на графитите, но тези за мен поне са въздействащи.
KRAKOMOBILA:
Интересно ми е колко от Вас знаят до коя година е работила ЧАЕЦ ?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия