Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

затрупване от продажби на влакове в магазините и форума

(1/4) > >>

mitko359:
Днес (16.05.2009) ходих в малкия цум и видях толкова много влакове за продажба че направо се шашнах.А в форума както виждате също има много теми в раздел продажби.Правя заключение че финансовата криза порази хобито ни въпреки че вече май не може да се говори за тъкава.Какво ще кажете по въпроса?  :( :yes:

gts.best:
 :)Сега е момента да "гребеш с пълни шепи" :good:

XRISTO:
Финансовата криза в България е по-скоро опит на "ояли" се тумбаци да спестят от заплатите на и без това работещият почти за без пари работник.

eurostar:
Забелязал съм, че хората при криза започват да спестяват първо от дизайн. Така, че аз като част от тази професия, усещам кризата най-силно. Мога да потвърдя, че такава има, но въпреки това нищо няма да продам. Лошото е, че също и не мога "да грабя с пълни шепи", както ми се иска... Може би тук е мястото да кажа, че давам 10% на всеки, който ми намери проект: интериорен дизайн, графичен дизайн или уеб-дизайн. Помислете! Всеки има познат, който в един или друг момент се нуждае от дизайнер.

EMPEROR:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=1648.msg24652#msg24652 date=1242478317 ---Финансовата криза в България е по-скоро опит на "ояли" се тумбаци да спестят от заплатите на и без това работещият почти за без пари работник.

--- Край на цитат ---

:drinks:
Абсолютно вярно твърдение... уви...  ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия