Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
23 Май 2012, 10:32:46 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Горна малина - ФРЕМО в зародиш: "неосъщественото минало, в бъдеще време"  (Прочетена 706 пъти)
turboto
Сделки: (38)
Full Member
Публикации: 127

HO IV, V, VI епоха

Профил
« -: 23 Май 2009, 21:45:01 »

В тази тема ще очаквам подкрепа, критики, идеи и каквото там се сетите до като не подготвя всичко като чертеж(и) преди същинското "строителство"  изчервяващ се 2

Такааааа.... увря ми мисълта за ФРЕМО проект... идеята ми е гара Горна малина. Причини да се спра на нея са:
1. Там ми е вилата   Ха-ха-ха!
2. съседката ми е ръководител движение
3. кефи ме местността има от всичко, планина (влака влиза в тунел), езеро в близост до гарата, равнина... мост над река, военно поделение завод и самото село...
4. Предполагам ще мога да взема (преснимам) оригиналите на гарата и разположението на релсовия път (от края на соц. времето защото имаше идея за сериозно разширяване + рампи... е аз мисля да го осъществя на макета, а сега всичко е разграбено дали има и 2-3 коловоза). Отделно докато Григор Стоичков (за тези които не знаят е бившо комунистическо величие отговорно за НЕогласяването на случая с реактора в Чернобил) беше на власт, за езерото имаше проект за малък хотел и в лодки в него... Та проекта ще е нещо в стил "неосъщественото минало, в бъдеще време"   изчервяващ се 2.

Има и още идеи по тази тема но нека да събера малко матерял върху който да имам поле за деиствие и ще пусна друга тема в модулите...
« Последна редакция: 25 Май 2009, 23:40:30 от turboto » Активен
turboto
Full Member

HO IV, V, VI епоха

Профил
« Отговор #1 -: 23 Май 2009, 21:46:12 »

Днес намерих малко време да поснимам гарата и около нея...

http://img30.imageshack.us/gal.php?g=23052009498m.jpg
Активен
EMPEROR
Moderator
Сделки: (5)
Hero Member
Публикации: 1944

HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София

Профил
« Отговор #2 -: 23 Май 2009, 22:29:37 »

Само така! Ще чакаме с нетърпение  Наздраве!
Активен
Vlado
КЖМ - България
Сделки: (2)
Hero Member
Публикации: 3685

HO | IV, V, VI | БДЖ София

Профил WWW
« Отговор #3 -: 25 Май 2009, 08:59:49 »

То като гледам вече не е гара, а спирка, тъй че ти ще възстановяваш стара слава, но на макет. Успех!
Активен
turboto
Full Member

HO IV, V, VI епоха

Профил
« Отговор #4 -: 25 Май 2009, 11:40:25 »

То като гледам вече не е гара, а спирка, тъй че ти ще възстановяваш стара слава, но на макет. Успех!

То май така и не стана гара... Планове има в общината (или поне е имало), опитвам се да ги докопам в момента за да е 1:1...

Скоро още подробни снимки на цялата местност усмивка
Активен
hristo
Сделки: (12)
Full Member
Публикации: 174

HO-София

Профил
« Отговор #5 -: 25 Май 2009, 11:45:12 »

Супер ще бъде чудесно. Мисля обаче, че малко си се заблудил, защото около Горна Малина няма тунел, а първия тунел по трета линия е чак при Макоцево, но това не е от толкова голямо значение. Пожелавам ти успех в начинанието!
Активен
pavel75
Сделки: (12)
Hero Member
Публикации: 880

HO; V; BDZ, BG; София

Профил
« Отговор #6 -: 25 Май 2009, 18:29:18 »

Често ходех до Копривщица с влак, защото баба ми е от там и си спомням, че беше гара с 3 коловоза, които никога не видях да се ползват.
Активен
turboto
Full Member

HO IV, V, VI епоха

Профил
« Отговор #7 -: 20 Юни 2009, 21:52:36 »

Супер ще бъде чудесно. Мисля обаче, че малко си се заблудил, защото около Горна Малина няма тунел, а първия тунел по трета линия е чак при Макоцево, но това не е от толкова голямо значение. Пожелавам ти успех в начинанието!

Мда прав си поразходих се с колата...  Но пак ще е удобно до го завъртя след изкачването и да го скрия иначе не виждам друг начин
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: