Да абсолютно си прав! Аз след Търново много ми се искаше да седна да напиша някой ред пак по този въпрос, но тоталната липса на време ме подпира непрекъснато. Даже ей на, сега в 6:15 се хванах да пиша, защото през деня едва ли ще имам време да седна пред компа. Та в Търново ми се видя, че от няколкото модела на БГ парни машини (вкл. и твоите), има сериозна разлика в цветовете на твоите примерно и на тази правена от Васко. Верно е, че всеки си има привкусове, но ми се струва ненормално в един момента да има 10 лока на 3-4 собственика и цветовете да са във всички нюанси на зеленото, червеното и черното. Още повече, че ако се съберем заедно със хора от съседни страни, и се организира конкурс, "цветовия въпрос" няма да изглежда особенно добре пред гостите! Не знам дали не е добре да подберем основните цветове по РАЛ от някоя фирма която ги прави, и да пуснем една анкета, за да видим какво ще се получи. В края на краищата мисля, че въпроса вече не търпи никакво отлагане, тъй като във времето все повече ще са хората пребоядисали машините си!
Следващия въпрос е за епохите в БДЖ, и съответните цветове , но това ще е по нататък.
Сега е важно да изберем цветовете: зелено, червено, черно и бяло по РАЛ.
Тъй, че давайте предложения и накрая ще направим една анкета, за да видим какво ще се одобри.