Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Срещите всеки четвъртък!!!

<< < (24/102) > >>

gregary:

--- Цитат на: pach link=topic=1674.msg59347#msg59347 date=1304947227 ---Този четвъртък  дали ще има някой в Терасата!?

--- Край на цитат ---

Аз смятам да дойда :scratch_ones_head:

eurostar:
В отговор на вчерашния разговор с Марио и Грег, пускам тези снимки. Редът е пирамида, плоска част от някаква си настилка, канавка. Стълбовете за контактната мрежа са до основата на пирамидата на плоската част. Иначе, както се вижда, канавката следва терена и може да не е успоредна на трасето през цялото време. Enjoy!

gregary:
 :lol: :lol:
такааа...,а след канавката следва мрежеста ограда,с колове ф10-12,против ГЛИГАНИ и ЕЛЕНИ!!! :lol:

Vlado:
"Как ще ги стигнем американците? Че и задминем... Кога? ... А след мъглата отново... мъгла..."  :spiteful:

pach:

--- Цитат на: eurostar link=topic=1674.msg59987#msg59987 date=1305877115 ---В отговор на вчерашния разговор с Марио и Грег, пускам тези снимки.

Редът е пирамида - това е насипа,

плоска част от някаква си настилка - това е основната площадка,

канавка ---> тя е в края на земния насип.
--- Край на цитат ---

...Ще прощаваш Жорж, щото така както си го описал, тръгнах (дори аз) да търся тия пирамиди, за които говориш... :scratch_ones_head: ама явно не са египетските де... :spiteful:

Нека наричаме нещата с имената ми , щото иначе става объркване някак си.
 :hi: :hi: :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия