Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Срещите всеки четвъртък!!!
Tramway:
Да бе... Щото Трамвая с неговото деформантско мислене в М 1:1, като са спомена за гайки по контракривошипите са опули каква е таз нова система, щото той си знай че на всички машини втулковият лагер на ексцентриковата щанга са фиксира към цапфата със стопорна втулка и шплент......
Е, и за някои железничарки си поговорихме...
widowmaker:
--- Цитат на: Tramway link=topic=1674.msg63090#msg63090 date=1310126768 ---Да бе... Щото Трамвая с неговото деформантско мислене в М 1:1, като са спомена за гайки по контракривошипите са опули каква е таз нова система, щото той си знай че на всички машини втулковият лагер на ексцентриковата щанга са фиксира към цапфата със стопорна втулка и шплент......
Е, и за някои железничарки си поговорихме...
--- Край на цитат ---
Това там с гайките е болка на Ясен, която баче много лесно може да се оправи :)
Жоро:
--- Цитат на: Tramway link=topic=1674.msg63090#msg63090 date=1310126768 ---Е, и за някои железничарки си поговорихме...
--- Край на цитат ---
Я, я. Натюрлих :yes:
Tramway:
--- Цитат на: Жоро link=topic=1674.msg63092#msg63092 date=1310127317 ---Я, я. Натюрлих :yes:
--- Край на цитат ---
И ти ли? Не съм си и помислял, че само аз съм я натюрлил. Колко още я натюрлят.... Което всъщност хич не й намалява качествата - изглежда перфектно, като редовно поливана градинка. Но пък никой не я е свалял с парна машина! Ако имах път нататъка, бих я тюрлил 3 денонощия....
Жоро:
Разбрахме се...без грешка... :yes:
Друго си е, като има какво да се тюрли...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия