Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Срещите всеки четвъртък!!!

<< < (4/102) > >>

pach:
Мдааа, четвъртък вече отмина!
Беше приятно , хубаво и ...конструктивно! :good:
Изненадващо голямо посещение , включително и от хора които, до сега май не са присъствали на тези (четвъртъчни) срещи.То си и личи , дори по присъствието във форума.
Днес сутринта забелязах същият синдром , за който се смеем със Васко - форума опустява когато има съботни срещи в края на месеца.Гледам същото се е получило и вчера.
Двама души ни липсваха - били до късно на работа!!! :clapping:Ама ние пихме и тяхната бира! :spiteful: :lol:А Лъчо и Зазо са глобени - да внимават следващият път! :on_the_quiet:
Разговорите бяха на всякакви теми свързани с хобито и не точно ... :spiteful:както винаги имаше (за радост на персонала) и постоянно движение около масата, защото някой си тръгнаха по-рано, друуги дойдоха по-късно , но винаги имаше поне десет човека в сладки приказки и раздумки.И както винаги напоследък , въпреки горещините , вечерта се оказа къса.Последните се изнесоха чак след 21,15 часа. :lol:
Новото и за сега последно избрано място за тези срещи , май се оказва перфектно както с местоположението си , така и с удобствата които предлага.
Явно и за напред ще е там.Часът и мястото остават същите.
Само отговорника по дисциплината , не си спази задължението , като заяви ,че той провокира останалите , за да ги провери на практика.!
Ми някой не разбраха ,че е провокация и последваха примера му!
Нямам думи - големи деца , пък не си държат на думата! :pleasantry:
 :lol: :lol: :lol:

mgirginov:
 :suicide_fool: :suicide:  :focus: :skull: :angel:
 :yahoo: :yahoo: :yahoo:

toniemi:
Обяснете ми къде ще е срещата днес,къде е това заведение "Терасата"?

CaLLlo:

--- Цитат на: toniemi link=topic=1674.msg27367#msg27367 date=1249561664 ---Обяснете ми къде ще е срещата днес,къде е това заведение "Терасата"?

--- Край на цитат ---

Тръгваш от "Мария Луиза" по "Симеон" на изток и като пресечеш "Сердика" - след 50 метра в дясно е р. Терасата.

pach:

--- Цитат на: toniemi link=topic=1674.msg27367#msg27367 date=1249561664 ---Обяснете ми къде ще е срещата днес,къде е това заведение "Терасата"?

--- Край на цитат ---

Явно ни намери лесно , пък ние видяхме на живо теснолинейката ...
Определено е доста хубаво направена (но ако се бе постарал още малко - Тони знае за какво му говоря) щеше да е почти перфектна. :good:
На живо е в пъти по-добре от снимките и тук...
Следващият път ще донесеш ли някой от кошовете в НО?
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия